Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szívátültetés-na de hogy?

DIVINVS kérdése:

Szívátültetés-na de hogy?

Figyelt kérdés

Szóval álmomban szívátültetést hajtottak végre rajtam. Elég bizarr volt, nem maga a tény, hanem a körülmények. Nagyjából magamnál voltam a műtét közben, sőt miután kivágták a szívem, nekem kellett eldöntenem, hogy kiét tegyék be: egy 14 éves lányét, vagy egy 53 éves férfiét. Azt mondták, hogy az utóbbival van a legnagyobb esélyem. Rábólintottam, majd nyitott mellkassal próbáltam visszamászni a műtőágyra, amihez képest, mintha hirtelen egy gyerek testébe kerültem volna, annyival lett nagyobb, ugyanis.(vagy én lettem kisebb?)

Szóval a kérdéseim, hogy mit jelent ez/ miért álmodhattam/kell-e aggódnom bármi miatt?

NORMÁLIS válaszokat előre is köszönöm

2013. jún. 23. 08:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódnod, az ember álmában feldolgozza a napi információt, talán sok szörnyűségről olvastál a neten, vagy hallottad a híradóban, esetleg láttad valamikor azt a filmet, amiben egy srácot úgy operálnak, hogy közben ébren van.
2013. jún. 23. 08:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem csak az aznapi információt dolgozza fel, ez bullshit a javából.

Sok féle álom létezik, vannak szimbolikusak, azoknak pl. nem sok köze van az aznaphoz...

2013. jún. 23. 09:31
 3/4 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem mondani, hogy a választható szívek ott voltak mellettem, mintha egy hentespultban lettek volna egy tálcán. Sőt meg is fogtam azokat a szíveket
2013. jún. 23. 10:04
 4/4 A kérdező kommentje:
megoldódott...barátnőm rá egy hétre elhagyott...ennyit erről
2013. júl. 18. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!