Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehetséges az, hogy...

Hogy lehetséges az, hogy skype-on tudtam beszélni 1olyan emberrel akinek tudomása szerint nincs mikrofonja, én mégis hallottam amit mond?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 12:08
 1/4 anonim ***** válasza:

A tudomása szerint nincs mikrofonja és a nincs mikrofonja nem ugyanaz. Laptopról volt, amin van webkamera? Azokon van mikrofon is. Akkor is, ha nem tud róla :)

Vagy csak a fejhallgatóját rossz aljzatba dugta és az szolgált mikrofonként (ugyanis működik, ha nincs benne semmi elektronika).

2009. okt. 8. 12:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Nincs webkamerája csak 1hangszórója(igaz azt nem tudom,hogy fülhallgatós -e).Nem értem ezt a rossz helyre dugta dolgot...?
2009. okt. 8. 12:15
 3/4 anonim ***** válasza:
A mi laptopunkban beépített kamera nincs,de az egérpad mellett gyárilag van mikrofon.
2009. okt. 8. 17:50
 4/4 anonim ***** válasza:

A 17.50-es mondja a tutit.Ha lehetne bármilyen/ laptopba beépített, Web kam.-mal összeszerelt, fülessel párosított, vagy csak mezei mikrofon nélkül beszélni/, akkor ki venne mikrofont??? Te igen?? Ha a vezérlőpult hangok menüben a hangszórón kívül a mikrofont is tudod manipulálni, akkor az ott is van , csak nem látható helyen.

1 informatikus

2009. okt. 9. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!