Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha egy fiúról azt...

Fanni185 kérdése:

Mit jelent ha egy fiúról azt álmodom hogy járok vele?

Figyelt kérdés
Egy fiú osztálytársamról azt álmodtam hogy járunk és megfogtuk egymás kezét, és (suliba)volt ez. Már 1 hete kb vele álmodom. Nemtudom hogy mit jelent vagy jelenteni fog.? Azért kérem a segítségeteket higy mit jelent mert sajnos nem tudom. És másról még sosem álmodtam ilyet! Előre is köszönöm a segítségeteket! :)
2015. jan. 7. 13:17
 1/6 anonim ***** válasza:
79%

Sokat gondolsz rá, azt jelenti.

Szerintem legyél többet vele, aztán majd kiderül, hogy ő mit érez.

2015. jan. 7. 14:13
 2/6 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy ez a téma foglalkoztat mostanában. Sokat gondolsz rá...
2015. jan. 7. 14:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk jó viszonyba csak annyi h osztály.t vagyunk. Csak egyszer megtudtam h tetszem neki. Nagyon régóta ismerjük egymást és nemtudom h mivan. Mert szeptember óta kacsintgat,néz. De úgy néz ki h elmegyek ebből a suliból. Na mindegy nem tudom h mit jelent mert volt úgy h egy hétig végig vele álmodtam. De az egyik olyan volt h jártunk. Válaszoljatok fontos lenne. Köszönöm!
2015. jan. 7. 15:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Te egy szellem vagy, nem csak egy test. Intuíciókkal és álmokkal próbálod a rothadó agy számára valahogy jelezni, hogy merre is kéne venni az irányt. Azt hogy ezt álmodtad, határozottan utalhat arra, hogy jobb lenne ha több időt töltenétek együtt. Könnyen lehet hogy előző életedből ismertétek egymást és most dolgotok van.

Ezzel lehet 1et érteni vagy nem. Mindenkinek a saját döntése. Én ezt mondom.

2015. jan. 10. 17:47
 5/6 anonim válasza:
Tudatalatti vonzalom.Nekem is ez volt.Már valószínűleg jó régóta sokkal töbebt éreztem iránta,csak az agyam leblokkolta,mert féltem,hogy megint összetörik a szívem. Az álmok után nagyon sokáig gondolkoztam rajta,hogy vajon mit is érzek,pedig így utólag olyan egyértelmű volt :) Csak engedd,hogy a szíved vezessen és ne agyald túl,akkor rá fogsz jönni mit érzel iránta.
2015. jan. 21. 17:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Már semmit!! =D
2015. jan. 21. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!