Ha egy fiúról ezt álmodom ilyen körülmények között, akkor mit jelent?
Figyelt kérdés
Megyek egy kicsi szűk utcában egy bútoros bácsika boltja mellet. Este van, nagyon félek, hogy rám támadnak. Valaki meg fogja a vállamat. Nagyon megijedek. Meg fordulok és osztálytársamat (fiú, akivel egész jóba vagyunk, de nem járok vele és bizonytalanok felé az érzéseim, nem tudom szeretem-e vagy nem, de lehet inkább a szeretem felé hajlok) látom magam előtt megölelem és el kezdek sírni.
Utána elkezdek vele sétálni. Többre nem emlékszem, meg fel is ébredtem.
2012. nov. 2. 18:06
1/4 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy a bútoros bácsika a sátán és meg akar rontani, csak eljött egy angyal az osztálytársad képében és keresztül húzta a számításait, de a bácsika nem adja fel és újabb tervet fog kiötleni.
2/4 anonim válasza:
a kérdésben benne van a válasz is! Most jutottál el arra a pontra hogy eldöntötted hogy szereted! Sok sikert kívánok ,,nektek'' remélem lesz elég bátorságod. Ha tanácsot kérsz privát üzenetbe:) segíthetek!
3/4 anonim válasza:
18:10 normális választ vártak nem egy idióta véleményét!Ne itt unatkozz!!
4/4 anonim válasza:
Ez normális válasz volt, szerintem a tied hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!