Miért álmodom ezt?
Figyelt kérdés
a barátom nagyon kedves,aranyos,szeretjük egymást,de minden egyes alkalommal mikor vele álmodom nagyon gonosz velem,megbánt,megcsal,sérteget,stb. de tényleg mindig...miért?2012. okt. 24. 08:18
1/7 anonim válasza:
Ha nem alszol,akkor nem fogsz ilyet álmodni!
2/7 anonim válasza:
Álmodni mindenfélét álmodsz, tehát nem az a kérdés miért ezt álmodod, hanem az hogy miért erre emlékszel. Mert ez érint meg jelenleg és ettöl félsz a legjobban.
3/7 Zsizsik666 válasza:
Én tudom!
előző életre vezethető vissza, akkor történt ez az eset:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__reinkarnacio-es-karm..
4/7 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Úgy érzem valamit nem akar elmondani neked a párod. Valamit titkol előtted.
Próbálj meg vele leülni és kicsit az élet dolgairól beszélgetni vele. Meg fogsz tudni érdekes dolgokat szerintem. ;)
Üdv. Laci
5/7 A kérdező kommentje:
ezt meg miből érzed kedves Laci? :D
2012. okt. 24. 16:39
6/7 anonim válasza:
Mert Laci az Atlantiszi Fényjáró.
Atlantiszi Fényjáró László. Ez a pontos neve.
7/7 anonim válasza:
Lacival nem foglalkozz ő azt se tudja hol van XD
A 3. válaszoló írását viszont vedd figyelembe, szerintem is köze van az álmodnak az általa linkelt kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!