Miért álmodom vele?
Figyelt kérdés
A gyerekkori szerelmem két hónapja úgy döntött, hogy véget vet az életének.Már több,mint 7 éve nem beszéltünk, de az öngyilkosságát megelőző időszakban többször álmodtam vele, azt, hogy hirtelen eltűnik.Ébredés után többször meg szerettem volna keresni, de nem tettem.Most meg késő...az utóbbi egy hétben többször vele álmodtam ismét. Volt,hogy gorombáskodott én pedig csak annyit mondtam,hogy nem érdekel,csak maradjon. Ma ismét vele álmodtam, álmomban kiderült,hogy csak átvert mindenkit és mégis él, nem szól hozzám, csak néz rám kedvesen. Kezdek belerokkanni ebbe.2014. szept. 17. 05:41
1/1 anonim válasza:
Szerintem, úgy érzed, hogy a teljes felelősség a te válladon nyugszik és nem tudsz bele nyugodni a távozásába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!