Miért álmodom vele mindig ezt?
Mostanában ha vele álmodom mindig az van benne,hogy ő próbál közel kerülni hozzám, de én mindig elküldöm (ez az életben is így van) aztán amikor beadnám a derekam mindig közbe jön vmi vagy vki.
Egy régebbi álmomban az volt (és ez még mindig nyomot hagy bennem)hogy végre összejöttünk, boldogok voltunk de azonnal szét is választottak minket és én megint ottmaradtam törött szívvel,és orditottam utána de hiába mert ő csak annyit mondott :" soha többé nem látjuk egymást."
A legutóbbiba meg az volt,hogy udvarol de én elküldtem aztán végül csak igent mondtam neki és csókoloztunk de megzavartak minket és a következő pillanatban azt veszem észre,hogy ő sehol sincs és megint én szaladok utána és az ő nevét kiabálom de hiába....
Kifogások.
Olyannal foglakozz, akit szertsz, és nem az okokra koncentrálsz, hanem a közelségére, az érintésére, az illatára, a hangjára, satöbbi, mert másra nem is bírsz gondolni a szerelemtől. Ha Rómeó és Júliát kezdesz játszani, azt mindannyian tudjuk, mi a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!