Jelent valamit, hogy vele álmodom?
Olyan 1-1,5 éve volt, hogy nagyon megteszett egy fiú a suliban. Talán ő is szimpatikusnak tartott, mert volt, hogy szembejött velem a folyosón és nézett, de tulajdonképpen nem történt semmi. Köszönőviszonyban sem voltunk/vagyunk, és abszolút nem biztos, hogy ő akár észrevett, lehet, hogy csak én képzeltem túl a helyzetet.
Azóta van barátnője, nekem pedig barátom, tehát szinte egymásra sem nézünk és soha eszembe nem jut, nem gondolkodom róla. Sőt, már fel sem tűnik, ha elmegy mellettem.
De az utóbbi 2 hétben szinte minden 2. nap megjelent az álmaimban... Nem tudom ezt mire vélni, mivel ahogy mondtam, tényleg nem szoktam rá gondolni. El tudnátok mondani erről a véleményeteket?
És egy másik kérdésem is lenne. Olvastam, hogy ha valaki megjelenik álmainkban, az azt jelenti, hogy az illető személy gondol ránk. Ez igaz? Mert mostanában, az elmúlt hónapokban szinte olyanokkal álmodtam, akikkel már nem is tartom a kapcsolatot... Van ennek valóság alapja?
Köszönöm a válaszokat! (:
Miért, mi történt Veled?:) Igazán érdekel.:)
Hát, őszintén szólva érdekel annyira, hogy egy időben nagyon oda voltam érte... Nem volt ez szerelem, csupáncsak rajongás. Mostanában valóban többször feltűnt, mivel sokszor látom a barátnőjével (egy suliba járunk). Talán egy nagyon pici féltékenység van amiatt, hogy az a lány kapta meg, én pedig nem. De egyébként már nem, legalábbis sokkal de sokkal kevésbé érdekel, mint régen. Bár ha nem lenne párom, és megkapnám azt a lehetőséget, hogy együtt legyek vele, nem tudom mit választanék... Szóval elgondolkodtató ez az egész... :/
Hát tényleg érdekes helyzet... Hogy előre érezted, hogy látni fogod. És remélem valóban megkapod még azt az esélyt, hogy újra találkozz vele, és akkor majd tudtok beszélni! :)
Ha jelent is valamit, remélem hamar kiderül, hogy mégis mit, mert kezd eléggé idegesíteni ez az egész, hogy nem tudom mit jelent... Ha pedig semmit, akkor úgyis elmúlik előbb-utóbb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!