Miért álmodom minden egyes éjjel vele?
Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel megbeszéltük,hogy tetszünk egymásnak,de egyelőre nem akarunk semmit egymástól. Napról-napra jobban szeretem és sokszor nézzük egymást a suliban. Minden éjjel vele álmodom. Ez miért van? Valami jel? Segítsetek!2013. febr. 5. 19:12
1/5 anonim válasza:
Sajnálom, de ez nem jel. Ez teljesen normális, semmi természetfeletti nincs benne. Ez természetes. Azért van, mert a valóságban nem lehet a tiéd. Az agyad ezzel ellensúlyozza a valóságot. Álmodban együtt vagytok, és az agyad azt hiszi, hogy így jó neked. Mondjuk amíg alszol, addig jó is, de ha felkelsz... Hát, ilyen az agy. Nekem elhiheted, velem is ez van, minden éjjel egy lánnyal álmodok, aki nem tudja viszonozni az érzelmeimet. Jól is alszom, de amikor felkelek... Ilyen az agy.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Valószínűleg így van,ahogy mondod. De nagyon szeretem őt, azt hiszem életemben először vagyok igazán szerelmes...:-)
2013. febr. 8. 19:33
3/5 anonim válasza:
akkor te most egy boldog ember vagy. nincs jobb, mint először szerelmesnek lenni :-)
4/5 A kérdező kommentje:
Igazad van,tényleg boldog vagyok! :)
2013. febr. 18. 16:16
5/5 anonim válasza:
:-))))))))) ugyehogyugye
Azért vigyázz a kicsi szívedre, könnyen törik ilyenkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!