Zsinórban a 3. éjjel ezt álmodom. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Nyáron házibuliba összeismerkedtem 1 csajjal, akkor nagyon sokat beszélgettünk, rá kb 1 hétre le volt beszélve 1 tali, de nem jött el, elfelejtettem címszóval. Viszont most már ez a 3. éjjel, hogy vele álmodom, hogy megfogja a kezemet, és a melléhez teszi, meg szájrapuszi van. Amikor meg el kellett mennem valahova, átölelt és mondta többször is, hogy szeretlek.
Miért álmodok vele ilyet?
2012. dec. 29. 10:02
1/6 anonim válasza:
vagy te kamuzol és nem írod le a valós storyt, vagy az álmod kamu. Mert ez amit te leírsz egy nagyon mély lelki kapcsolatnál van, amikor a felek szét vannak szakítva és mindkettő vágyik a másikra.
2/6 A kérdező kommentje:
sajnos nem kamu, és ez a valós sztori :(
2012. dec. 29. 10:18
3/6 A kérdező kommentje:
szerinted felkeressem a csajt, és megpróbáljak vele találkozni még 1x?
2012. dec. 29. 10:19
4/6 anonim válasza:
Mi a valós storyd? Ird le privát, ha ide nem akarod.Igen, van dolgotok még egymással, ha az álmod nem kamu...storytól függetlenül.
1-eske voltam
5/6 anonim válasza:
Szerintem az amit álmodtál, az a lány után való vágyakozásra utal. Nem feltétlen konkrétan rá, hanem arra, hogy legyen valaki, akivel ilyen kapcsolatot élhetsz meg. Semmit nem veszítesz, ha esetleg újra elhívod egy találkozóra, valamilyen irányba neked is jobb, ha eldől a dolog.
6/6 anonim válasza:
Mert beleszerettél, és vágysz rá. Az agyad így próbája kielégíteni ezt a vágyat. Olvasok itt ezt meg azt, mint pl. "nagyon mély lelki kapcsolatnál van" Ez igaz. De van olyan ember, aki egy-két perc beszélgetés után beleszeret egy lányba. Gondolom a kérdező is ilyen lehet. Aztán mi van még? "és mindkettő vágyik a másikra", mi? Ez már kevésbé igaz. Elég, ha csak az álmodó vágyik a másikra, sőt, akkor még nagyobb is a valószínűsége. Saját tapasztalat. Ne törődj vele, természetes dolog. Ez az agy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!