3 rémálom egy éjszaka. De miért, és mit jelent?
Az első: asszem keddi nap volt, mentem haza a suliból, és a vasúton megláttam két fekete és fehér csíkos kabátba öltözött fegyveres cigányt. Az egyik élelmiszerbolt melletti utcába mentek fel, ahol én is, de én inkább lemaradtam, nem szerettem volna velük összetalálkozni. Azt hittem a régi sulimhoz mennek, de elmentek jobbra, végig azon az úton, ahol reggel szoktam menni a jelenlegi iskolámba. Valahogyan éreztem, hogy odamennek, de letudtam magamba, hogy ez hülyeség, biztos nincs így, és hazamentem. Másnap reggel, viszont újra eszembe jutott a két fegyveres roma, és nyugtalanul indultam a suli felé. Egész nap nagyon ideges voltam, zaklatott, tudtam, hogy valami rosszban sántikálnak az iskola ellen. Aztán eljött a 3. óra, osztályfőnöki volt. A két fegyveres bejött, sőt, berontott az ajtón, és az ófővel kezdve, mindenkit szétlőttek. Engem is célba vettek, de a széket lerántottam gyorsan magamra, és a pad mögé rejtőztem, így a vason megpattant a golyó, a pad szélén lévő vason, és csak súrolt, de halottnak tettetem magam. Mikor az osztály végében beszéltek arról, hogyan tovább, gyorsan és halkan kifutottam az osztályból. Meglepő módon a bejárat előtt egy mentőkocsi volt, és kiszállt egy orvos. Én viszont visszalöktem az autóba, és hazasiettem, ahogy csak tudtam, olyan gyorsan. Többé nem mentem a suli közelébe.
A másik 2-re nem emlékszem ilyen részletesen, ezért nem írom le, de az is mind 2 rémálom volt. Mit jelenthet a fent leírt álom?
Akciójátékoktól nem szokott rémálma lenni senkinek.
15:50 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!