Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom majdnem minden...

Miért álmodom majdnem minden éjjel ezt?

Figyelt kérdés

Biztos hü..én fog hangzani.Ne értsétek félre.Nagyon zavar már.

Ma is azt álmodtam,hogy mindegy milyen szituációban az álmomban hirtelen tele van a szám rágógumival és nem tudok tőle beszélni,és nem tudom kiköpni, mert annyira tele van a szám és bele van ragadva.Aztán a végén mindig sikerül megszabadulnom tőle,de az álmomban mindig olyan helyet keresek,ahol ezt a többiek nem látják,amikor kiköpöm.Mintha valami bűnt követnék el.

Amúgy nem szoktam rágózni a valóságban,ezért nem értem mi ez.

2012. febr. 24. 07:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez elég érdekes...

Nem szoktál enni lefekvés előtt? Vagy mostanában nem voltál fogorvosnál?

Nem minden álomnak van jelentőssége.. Szerintem ennek sincs.Egyszer nekem is volt egy visszatérő álmom, és később amikor már vagy hatodjára álmodtam eszembe jutott, hogy talán azért álmodom azt, mert azon idegeskedem, hogy jaj ma éjjel ugyan azt álmodom-e?

Szóval ki kéne próbálnod, hogy lefekvés előtt nem gondolsz arra az álomra, vagy olvass könyvet elalvás előtt, aludj el a TV-n... Csak ne gondolj rá!

2012. febr. 24. 11:11
 2/7 A kérdező kommentje:

köszi,

nem szoktam enni lefekvés előtt ,előtte max 2 órával.

meg mindig mosok fogat lefekvés előtt.

De olyan szorongás van bennem, amikor ezt álmodom ez benne a durva.És kérdez tőlem valamit valaki,nem tudok válaszolni,mert tele a szám rágóval.És olyan megalázónak érzem az egészet.

Lehet,hogy pszichésen szorongok és az álmomban kijön..

2012. febr. 24. 12:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem lehet, hogy valakinek/valakiknek már jól meg kéne mondanod a magadét, de nem teszed?

Így mindig "belédragad" és csak ott tudod kiadni magadból, ahol nem látják.

2012. febr. 24. 12:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát igazából sokszor voltam olyan helyzetben ,hogy úgy éreztem égek mások előtt, vagy rosszul jöttek ki a helyzetek és magamban tartottam.Sok negatív dolog ért emberekkel kapcsolatban.Lehet akkor ez van bennem:S
2012. febr. 24. 13:05
 5/7 A kérdező kommentje:
de igen van,hogy magamban szétrobbanok,de mások nem látják ezt,nem akarom ,hogy lássák.
2012. febr. 24. 13:07
 6/7 A kérdező kommentje:
és köszönöm a válaszokat!Valószínű,hogy pszichés eredetű az egész...
2012. febr. 24. 13:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Kamaszként rém gátlásos voltam.

Ma már nem "ragad" belém semmi.

Udvariasan, akár műudvariasan, kulturáltan jelezni kell, ha nem oké valami.

Példa:

Elém állnak a sorban. Én megkérdezem, hogy miért tetszett elém állni. Nem voltam goromba, de kifejeztem, hogy nem vagyok hajlandó úgy tenni, mintha nem venném észre.

Nem enged be a másik autós. Pirosnál megkérdezem, hogy miért nem enged be, hiszen én sajnos én nem tudok helyette udvarias lenni.

Ezek csodákat tesznek.

2012. febr. 24. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!