Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Már fél éve majdnem minden...

Már fél éve majdnem minden nap azt álmodom, hogy kiesnek a fogaim. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogy kerüld az olyan helyeket ahol verekedés törhet ki.
2012. febr. 20. 21:11
 2/8 anonim válasza:
Velem is előfordult már ilyen. Valahol (már nem tudom, hol) azt olvastam, hogy ez azt jelenti, hogy félsz valami fontos dolognak az elvesztésétől. (Természetesen tudat alatt.)
2012. febr. 20. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:

barátnöm azt mondta hogy ha ö foggal álmodik akkor meghal valaki a környezetéböl.(akár egy szomszéd néni ne pont közeli családtagra gondolj) de mindenki másban hisz.

nekem is estek már ki álmomban fogaim de még nem halt meg senki:)

2012. febr. 20. 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Én kábé egy éven át álmodtam ezt havonta kábé kétszer-háromszor. Elég bizonytalan volt akkoriban a helyzetem anyagiak terén, nem tudtam, mit kezdjek magammal, nem voltam elégedett akkoriban. Szóval én azt vettem észre, ilyenkor jön elő ez az álom, nem tudom, Te hogy vagy vele.
2012. febr. 20. 21:57
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Most egy kicsit elgondolkodom ezen, mert a volt osztálytársam nevelőapja nemrég halt meg autóbalesetben. Bár ez lehet puszta véletlen. Nem ismertem.

Viszont a sok rossz dolog az életemben mostanság, meg a sok csalódás. Lehet, hogy szüleim is válni fognak, ezt 1 hete tudtam meg.

Önbizalomhiány, szeretethiány, balszerencse gyötör már egy ideje. Nemrég törött el a kezem is.

Szóval lehet benne valami rossz ha az ember ilyet álmodik.

Köszi mégegyszer a válasmzokat

2012. febr. 20. 22:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Összeszorítod vagy csikorgatod a fogadat álmodban, vagy én néha a kezemmel is úgy szoktam nyomni, hogy amikor felébredek egy kicsit fáj.

Vagy egyszerűen csak félsz, hogy kihullik a fogad. Pl. gyerekként mindenki átéli a fogai elvesztését a tejfogak váltásakor, sokaknak ez megmarad rossz emlékként a tudatában.

2012. febr. 21. 00:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Az konkrétan az jelenti, hogy félsz a fog hullástól. Elszeretnéd kerülni ezt az eseményt.

Tehát lelki ismeretesen kell fogakat ápolni. Mióta én is ezt teszem, nincsenek ilyen álmaim.

2012. febr. 22. 10:19
 8/8 A kérdező kommentje:

Álmomban csak úgy lazák a fogaim és maguktól kiesnek ha hozáérek a nyelvemmel, néha erősebben kell kitolnom.

Régebben úgy álmodtam hogy öszeszorítottam a fogaim és egyre lazábbak lettek és fájtak és egyre jobban szorítottam ösze, végül 'kicsorbultak' és kihullottak.

A valóságban szépek egészségesek a fogaim, rendesen ápolom őket.

Talán csak annyi, hogy nagyon féltem a fogaim és ez csak egy rémálom?

2012. febr. 22. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!