Már fél éve majdnem minden nap azt álmodom, hogy kiesnek a fogaim. Mit jelent ez?
barátnöm azt mondta hogy ha ö foggal álmodik akkor meghal valaki a környezetéböl.(akár egy szomszéd néni ne pont közeli családtagra gondolj) de mindenki másban hisz.
nekem is estek már ki álmomban fogaim de még nem halt meg senki:)
Köszi a válaszokat! Most egy kicsit elgondolkodom ezen, mert a volt osztálytársam nevelőapja nemrég halt meg autóbalesetben. Bár ez lehet puszta véletlen. Nem ismertem.
Viszont a sok rossz dolog az életemben mostanság, meg a sok csalódás. Lehet, hogy szüleim is válni fognak, ezt 1 hete tudtam meg.
Önbizalomhiány, szeretethiány, balszerencse gyötör már egy ideje. Nemrég törött el a kezem is.
Szóval lehet benne valami rossz ha az ember ilyet álmodik.
Köszi mégegyszer a válasmzokat
Összeszorítod vagy csikorgatod a fogadat álmodban, vagy én néha a kezemmel is úgy szoktam nyomni, hogy amikor felébredek egy kicsit fáj.
Vagy egyszerűen csak félsz, hogy kihullik a fogad. Pl. gyerekként mindenki átéli a fogai elvesztését a tejfogak váltásakor, sokaknak ez megmarad rossz emlékként a tudatában.
Az konkrétan az jelenti, hogy félsz a fog hullástól. Elszeretnéd kerülni ezt az eseményt.
Tehát lelki ismeretesen kell fogakat ápolni. Mióta én is ezt teszem, nincsenek ilyen álmaim.
Álmomban csak úgy lazák a fogaim és maguktól kiesnek ha hozáérek a nyelvemmel, néha erősebben kell kitolnom.
Régebben úgy álmodtam hogy öszeszorítottam a fogaim és egyre lazábbak lettek és fájtak és egyre jobban szorítottam ösze, végül 'kicsorbultak' és kihullottak.
A valóságban szépek egészségesek a fogaim, rendesen ápolom őket.
Talán csak annyi, hogy nagyon féltem a fogaim és ez csak egy rémálom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!