Miért álmodom folyton azt, hogy kiesnek a fogaim?
Annyira rémisztő,és valóságos és egyfolytában ez van! Ma éjszaka is..azt álmodtam, hogy az egyik első fogam gennyezett..ilyen kis lyukakon szivárgott a genny belőle.Aztán meg azt, hogy csak úgy kiestek a fogaim, minden előjel nélkül, ott voltak a kezemben, és sírtam..és nem tudtam mit csinálni..Csak ami kiáll az ínyemből, az a rész jött ki.
Miért van ez? Mit jelent?Valami lelki probléma, ugye? Valaki tudna segíteni, aki járt már hasonló cipőben? Nagyon rossz érzés...
Nekem is van ilyen visszatérő rémálmom. Van olyan, hogy hosszú ideig csak érzem a nyelvemmel, hogy mozognak a fogaim, vagy akár csak egy is. És nem merem még megmozgatni sem, aztán mégiscsak és kihullik és próbálom ugyanoda visszatenni és ezek 90 !-ban az első, jól látható fogak közül van, nagyon rossz. Párszor olyan is előfordult már, hogy emiatt jöttem rá, hogy álmodom, és nagyon igyekeztem felébredni... volt, hogy csak nagyon nehezen ment.
Én is annyiszor álmodtam már ezt, hogy ha konkrétan csak halált jelentene, akkor egyedül lennék Budapesten.
Én olyasmire is gondoltam már, hogy sokszor féltem már fogaim miatt, nem vagyok túlságosan kibékülve a fogorvos gondolatával, bár nincs rossz fogam, ez csak azért van, mert rengeteget jártam fogorvoshoz gyerekkorom óta.
igen, én is néha érzem, hogy mozognak..
Vajon mi lehet, annyira rossz?
én életemben egyszer álmodtam foggal, rá 4 napra meghalt a nagymamám.
te sokszor álmodsz foggal vagycsak mostanában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!