Mitől lehet, hogy ha álmodom, akkor is előjön?
mert nagyon félsz tőle
Nézz szembe a félelmeddel. Pók?
...csótány?
szemtől szemben nézz szembe vele. Vedd a kezedbe, stb. nem bánt.
Próbáld meg magad alakítani az álmaidat!
Amikor lefekszel, koncentrálj erősen arra, hogy ami az elkövetkezendő néhány órában fog történni, az csak a képzeleted műve, tehát tudod irányítani. Szóval, ha álmodban összefutnál a rettegett állattal, akkor lásd el a baját :D Például ha valamilyen rovarról van szó, akkor képzelj magadnak egy flakon morteint, és jóóól fújd le :) . Amúgy én a sáskákat utálom, mert egyszer beköltöztek az ágyamba...
Neked, Harmadik, vicc - nekem sajnos egyáltalán!
Többieknek köszi, megpróbálom gyakorolni.
Nem igazán vicc, de mégiscsak jobban hangzik így elviccelődve nem ? egyébként nekem is van sok fóbiám igaz nem fulladok , de csak példának egy : lefekvés előtt mindig legalább 20-30 percet néztem a szobám falát hogy van e valahol pók ... nah ez sem egészséges de sikerült úgy megoldani hogy már nagyon idegesített és minden égőt kiszedtem a szobámból ezért nem tudom a falat bámulni és amiről nem tudok az nem fáj elven sokkal nyugodtabban alszok
de szerintem inkább az okát kéne keresned hogy mitől alakult ki a fóbia először is , gyerekkorban ért valami negatív élmény velük kapcsolatban ? ha pedig magadtól nem tudod akkor erre találták ki a hipnózist/esetleg relaxációs gyakorlatokat
bocsi ha bántó volt , nem ez lenne a célom csak hajlamos vagyok elviccelni a dolgokat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!