Miért álmodom rosszakat? (lent)
Miért van az, ha végre igazán boldog vagyok napközben akkor este rosszat álmodom:(
Olyan rossz, mert nagyon lehangol és csak rá gondolok...mert nagyon életszerűeket álmodom.
De hallottam olyat is, ahol pont fordítva van,hogy e miatt múlnak el a rossz álmai...Az miért van?
Halgass relaxációs zenéket. Nézz vigjátékokat és hallgasd meg ezt is amióta hallgatom ezt a zenét nem álmodok rosszat. Remélem tudtam segíteni.
Hát nem tudom:)
Remélem majd elmúlik ez az időszak:)
A zenét nem bírtam meghallgatni:$
Nem az én stílusom:)
De majd keresek valami nyugtató hatású zenét, hátha bejön:)
Köszi a normális választ:)
azért mert napközben nem vagy igazán boldog. valami nyomaszt. valami nem megfelelő. esetleg valakivel konfliktusod van. vagy bűntudat. talán valamivel nem békélsz meg. sokminden lehet.
írd le milyeneket álmodsz.az elmondja.
(nem csak) szerintem az álmok- főleg a visszatérőek- üzenetek neked hogy valamiben változtatnod kell. amit elnyomsz nappal, vagy eltitkolsz magad elől, vagy nem veszed figyelembe, vagy észre sem veszed az éjjel előjön - téged figyelmeztetvén.
Hát eddig még nem nagyon jött össze...Ma is rosszat álmodtam...
De ez már konkrét volt...és biztos hogy a tudat alatt gondolt dolgok...
Nem tudom, pedig erre régen nem gondolkoztam már...erre jött az álom...
Majd remélem helyrejön:)
Köszi a válaszokat és megfogadom őket!Remélem beválik majd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!