Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért álmodom folyton azt,...

Miért álmodom folyton azt, hogy kiesnek a fogaim?

Figyelt kérdés

Annyira rémisztő,és valóságos és egyfolytában ez van! Ma éjszaka is..azt álmodtam, hogy az egyik első fogam gennyezett..ilyen kis lyukakon szivárgott a genny belőle.Aztán meg azt, hogy csak úgy kiestek a fogaim, minden előjel nélkül, ott voltak a kezemben, és sírtam..és nem tudtam mit csinálni..Csak ami kiáll az ínyemből, az a rész jött ki.

Miért van ez? Mit jelent?Valami lelki probléma, ugye? Valaki tudna segíteni, aki járt már hasonló cipőben? Nagyon rossz érzés...

2010. jan. 2. 00:04
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
én is fel akartam tenni ezt a kérdést! elég gyakran(havonta talán) álmodok a fogamról, hogy mozog meg morzsolódik a számban, inkább ez utóbbi. remélem, valaki tud valami elfogadható magyarázatot, mert engem is érdekelne.
2010. jan. 2. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!