Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mért álmodom mindig vele?

Mért álmodom mindig vele?

Figyelt kérdés

Van egy srác... Nem tudom eldönteni hogy barát, vagy több...

Mostanában sokszor álmodom vele (kb. minden nap). Tegnap pl. azt álmodtam, hogy lassúzik egy lánnyal, és én hihetetlenül féltékeny leszek rá. Már azt is álmodtam, hogy együtt táncolunk a szalagavatón, meg olyan is volt, hogy az ölében ülök és beszélgetünk... Már azt is rengetegszer megálmodtam, hogy járunk. ><

Ez mit jelent?

2012. nov. 4. 20:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt jelenti, hogy szerelmes vagy.

Én is szoktam hasonlókat álmodni, csak én mindig mással, esetemben ez azt jelenti, hogy már két hónapja nem voltam senkivel :D

2012. nov. 4. 20:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Velem is ez van mostanában. Jó pár hete jóformán minden nap egy bizonyos lánnyal álmodom. Érdekes hogy bár nagyon kanos vagyok (mivel már egy jó ideje nem voltam senkivel...) ezeknek az álmoknak semmilyen szexuális töltete sincs. Inkább olyan kétes a dolog: találkozok, beszélgetek vele álmomban, ott van köztünk a vibrálás de egyikünk sem mer lépni és mikor végre eljutunk odáig hogy a karomban tartom, az akkora lelki megkönnyebbüléssel tölt el hogy szavakkal ki sem tudom fejezni. Minden éjjel ez van. Furcsa dolog ez a lelki állapota az embernek egyébként: nem tudok enni, nehezen alszom el, és minden egyes nap az utolsó és legelső gondolatom ébredés után folyamatosan Ő.

Tartsatok baromnak, de még ahhoz sincs "kedvem" hogy rárántsak, de ha mégis nekikezdek, akkor tuti hogy a végkifejletnél mindig ő jut az eszembe, és nem "mocskos" módon hanem pont olyan érzéssel gondolok akkor rá mint mikor vele álmodom.

Na meg az egyszer fent, egyszer lent érzelemhullámzás is mindennapos. Ez egy ilyen dolog.

2012. nov. 4. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!