Miért álmodok ismeretlennel?
Figyelt kérdés
Egyszer kislánykoromban (5-7éves kor között) álmodtam egy ismeretlennel akihez hozzámentem, de az arcat nem lattam tisztán, de tudom, h nem ismertem. Azóta egyszer álmodtam vele, most nemrégen, még mindig nem ismertem fel, de most csak együtt voltunk, boldogan. Olyan érzésem van mintha keresnem kellene, de fogalmam sincs hol, hogyan... Ráadásul van párom, de most távol vagyunk egymástól munka miatt.2015. márc. 14. 19:07
1/4 anonim válasza:
Meguntad a párod vagy egy kis kalandot akarsz?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kalandozó típus, nem is untam meg, de mindig volt-van olyan érzésem, h bárhol lehet akit keresnem kellene.
2015. márc. 14. 20:02
3/4 anonim válasza:
Akkor nem találtad meg. Csak egy szexpartenered van, vagy egy ezós baromság után mész?
4/4 A kérdező kommentje:
Nem kovetek semmilyen ezos dolgot. Csak ebbe a kategoriaba illett a kerdes-álommal kapcsolatban. Nem szexpartnerkent tekintek ra, mert egyutt is eltunk, csak en most tavol dolgozom tole. Nincs szexhianyom mielott kerdezned. Egyebkent gondolom a kerdeseiddel segiteni probalsz, csak fura, h en lennek a kerdezo, Te pedig a valasz iroja. :)
2015. márc. 14. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!