Miért álmodok mindig Vele? Ez jelent valamit?
Az álmok általában az emlékképekből tevődnek össze - vagyis 90%-át azok alkotják - és enyhe fantázia.
Ha velem álmodsz a tudatalattid - a te esetedben magad is - azt szeretnétek , hogy ehhez a fiúhoz valamiféle közöd legyen.Tehát ha naponta sokat gondolsz rá , vagy csak rá gondolsz akkor normális hogy vele álmodsz.Ez sok mindenkivel van így.
Én amondó vagyok , hogy kezdj el beszélgetni azzal a sráccal , hátha még lesz is valami belőle. :)
Köszi szépen a választ
Csak az a baj, hogy eléggé félős vagyok és nem merem leszólítani
Kérdezz tőle valami hétköznapi dolgot...
Akármilyen témával lehet beszélgetést kezdeményezni. Az időjárásról, az aktuális leckéről/sulival kapcsolatos dologról/munkával kapcsolatos dologról, esetleg ha tudod mi a hobbija, akkor arról.
Én már vadidegennel, akivel azt sem tudtam, hogy beszélünk-e közös nyelvet, is kezdeményeztem beszélgetést abból kiindulva, hogy a laptopján filmet nézni láttam, a repülőgépen mellettem... Rákérdeztem a filmre.
Nincs mitől félned. Legfeljebb zavarban lehetsz, mert tetszik neked. Ebben nincs semmi rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!