Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok mindig Vele? Ez...

Miért álmodok mindig Vele? Ez jelent valamit?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki tetszik és mostanában sokszor vele álmodok. 2x is azt álmodt, hogy rá néztem és mosolyogtam és Ő is rám mosolygott.

2015. febr. 21. 09:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Az álmok általában az emlékképekből tevődnek össze - vagyis 90%-át azok alkotják - és enyhe fantázia.

Ha velem álmodsz a tudatalattid - a te esetedben magad is - azt szeretnétek , hogy ehhez a fiúhoz valamiféle közöd legyen.Tehát ha naponta sokat gondolsz rá , vagy csak rá gondolsz akkor normális hogy vele álmodsz.Ez sok mindenkivel van így.

Én amondó vagyok , hogy kezdj el beszélgetni azzal a sráccal , hátha még lesz is valami belőle. :)

2015. febr. 21. 10:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a választ

Csak az a baj, hogy eléggé félős vagyok és nem merem leszólítani

2015. febr. 21. 10:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Mitől félsz? Be fog kapni?:)
2015. febr. 22. 00:07
 4/4 anonim válasza:

Kérdezz tőle valami hétköznapi dolgot...

Akármilyen témával lehet beszélgetést kezdeményezni. Az időjárásról, az aktuális leckéről/sulival kapcsolatos dologról/munkával kapcsolatos dologról, esetleg ha tudod mi a hobbija, akkor arról.

Én már vadidegennel, akivel azt sem tudtam, hogy beszélünk-e közös nyelvet, is kezdeményeztem beszélgetést abból kiindulva, hogy a laptopján filmet nézni láttam, a repülőgépen mellettem... Rákérdeztem a filmre.

Nincs mitől félned. Legfeljebb zavarban lehetsz, mert tetszik neked. Ebben nincs semmi rossz.

2015. febr. 22. 03:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!