Mit jelent ez a félálomnak mondható látomás?
Figyelt kérdés
RÉGEN ESTE FELÉBREDTEm, FÉLÁLOm VOLT SZERINTEm DE A TÉVÉ TETEJÉN EGY DOBOZBÓL KIBÚJT EGY EmBER FELÉm mUTATVA A FELEmELT KARJAIT LELÓGÓ KÉZFEJJEL, TOLLAS SZÁRNYAKKAL, A LEGKISEBB ÖCSÉm ARCA VOLT AZ ARCA HELYÉN. ÉS CSAK ÁLLT mEREVEN, ÉS ENGEm NÉZETT PISLOGÁS NÉLKÜL. DE mÉG HALLOTTAm IS AHOGY KIBÚJIK. ÉS SOKSZOR ÉREZTEm AZ ÁLmAImBAN ŐT, ÉS OLYANKOR mINDIG PÁNIKOLVA LEBÉNULTAm ÉS mIKOR ELmONDTAm A mIATYÁNKOT ELTŰNT. mEG mÉG ÁLmAImBAN EGY FEKETE CSUKLYÁS ÁRNY ÜLT AZ ÁGYAm SZÉLÉN, mEG EZ AZ ÁRNY EGY ÉPÜLETRŐL FIGYELT ENGEm. mEG LÁNY AKIBE SZERELmES VOLTAm, ANNAK AZ ABLAKÁBÓL NÉZETT. SZERINTEm ŐT LÁTOm A LÁTÓTEREImBEN IS. PFFFF... VÉGEm VAN.2015. márc. 14. 10:09
1/6 anonim válasza:
Nincs véged,próbálj meg megnyugodni. Egyébként ezt gyakran álmodod vagy csak egyszer fordult elő? Vagy álmodod, csak ritkábban? Tudom itt a kérdező kérdez, de így próbálok segíteni.
2/6 A kérdező kommentje:
az árnyról 3-szor álmodtam. látom is a látóteremben, és mikor odanézek eltűnik. de csak akkor látom mikor nem számítok rá. meg az elején említett "látomást" csak egyszer láttam, de azóta is hatással van rám.
2015. márc. 14. 10:39
3/6 anonim válasza:
Ezt úgy nevezik, hogy incubus vagyis lidércnyomás. Nem valódi csak beképzeled magadnak. Majd el fog tűnni ha felnősz.
4/6 anonim válasza:
Értem, tényleg meglehet, hogy csak képzelődsz vagy lehet, hogy nem. Ha tényleg "félsz" akkor esetleg mondd el szakembernek, hogy ez jelent-e valamit, mert azért 3 szor látni vagy álmodni ilyet, az már szerintem nem véletlen. Én egyszer pl: Azt hittem, hogy Slenderman-t látom de kiderült, hogy csak a fehér siltessapkám volt a szekrényen xD (ezt azért írtam ide, mert lehet tényleg csak képzelődsz és nekem is slenderman nagyon valóságosnak tűnt akkor, mert én is félálomba voltam este)
5/6 anonim válasza:
SZERINTEm pRôBÀLJ mEG MEGnYuGODNI, És KapD EL AZT AKi FiGYEL ĚS SzEdD kI BelLE HoGy mIt AkAR TØLĚD. ESTe vEGYĚL Be NyugTatÓt LEFEKVÉs Előtt, hÅthĄ nEM ÄLMODSz töbB IlyENT.
6/6 anonim válasza:
PFfF AZ Ám MINTa BOTNAK. NEm MINDEGy ÁM, HOGy MILyEN TOlLAi VAnNAK, MEg MILYEn SZÁrNYA. SZÓVAL AMÚGy A KIbÚJT EGY EmBEr, És ÖCSÉd ARCA VOLT AZ aRCA HELYÉn, AZ EGYeNLő AZ ÖCSÉd KIBÚJTAl. SOK mÚMIÁS IZÉT LESEl, mEG KEVESEBb KÁVé kÉNE. ÚZD KI TESÓDBÓl A zEXÖSZÁJzBÚKOT! AÁRNy HOGy TUD ÜLNi mEG CSUKJÁs LENNI? MEg HOGy LáTOD MIt NÉz?
2SéGTELEn, HOGy BEKÉpZELED, DE EMElLETt LEHETSz SKIZOfRÉN, éS/VagY A sZEMEDdEL VAN VALAMi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!