Rémálom, vagy látomás?
Pár napja álmomban egy hosszú hajú 16-17év körüli lány állt az autó feljárónkon(udvaron belul,ahol a kocsit felhajtjuk a hátsó teraszra)...és egy kés volt a fejében.
megfordultam,a lámpa kialudt és ezután ki akartam menni a kapun de nem birtam,kizártam és ugysem nyilt ki.majd hátranéztem és a lány továbbra is ott állt és engem nézett.
Picit beparáztam.
-nem néztem semmi lyesztő filmet
-semmi sem zaklatott fel alvás előtt
------------
mire utalhat ez az álom.
???
Az ilyen rémisztő álmoknak az esetek 90%-ban teljesen hétköznapi jelentésük van. Mivel a kés férfiasságot szimbolizáló jelkép, és a lány fejéből áll ki, jelzi azt, hogy az illetőt egy férfi foglalkoztatja (lehet, hogy téged is, nem tudom fiú vagy-e vagy lány). Ez afféle szerelmi álom.
Az meg, hogy ki akarod zárni, de mégis ott van, ez egy gondolat vagy dolog, amit nem tudsz elhessegetni, megkerülni. A kialudt lámpa olyasmit jelenthet, hogy megoldást a problémádra onnan fogsz kapni, ahonnét nem is várnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!