Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom/jelent-e...

Mit jelent ez az álom/jelent-e valamit?

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

Nemrég álmodtam azt,hogy este olvasok egy könyvet(nemlényeg,hogy mit),másnap mikor felébredtem (még az álmomban volt) pár játék amit már évek óta nem vettem elő,ott hevert a földön,anya meg szólt,hogy szedjem össze,de én mondtam,hogy nem én pakoltam szét,de összeszedtem.A nagymamámmal beszélgettek valaki szellemirtásról,én meg ott próbáltam nekik könyörögni,hogy ha valami szellem,akkor hagyják békén,de valamiért nem tudtam beszélni,csak nyökögni...(nem tudtam,hogy álmodok,de valamilyen szinten tudtam magam irányítani),aztán bementem a szobámba és akkor megszólalt valaki h:"Kérlek segíts!"(lány hang volt),én meg a földre estem és azt próbáltam kérdezni h:"Mit?" és bőgtem.Nem láttam semmit és az asztalom felől jött a hang.

Pár hónapja pedig az asztalomon ült valaki.Vagyis csak pár pillanatig láttam,de tudom,hogy,hogy nézett ki,meg még sok hasonló alakokat láttam már.

Most meg mindig mielőtt bemegyek a szobámba,eszembe jut ez,és felkészítem magam rá,hátha megtörténik(álmodtam már meg a jövő),nem félek "tőle",csak attól,hogy megijedek..sőt csak attól félek...:\\\

2013. okt. 10. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg szexelni akarsz egy léteő csajjal a környezetedből.
2013. okt. 10. 17:53
 2/5 A kérdező kommentje:
1.:lány vagyok,de nem leszbikus:ddd:D
2013. okt. 10. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Kimondatlan dolgok vannak benned valaki felé. Meg még millió dolog lehet.

Ez alap, meg a feszültség is.

Egyébként meg nem kell mindenben jelentést keresni.

2013. okt. 10. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:
A lány, aki segítséget kér az Te vagy. Az önállósodásodat, saját impulzusaidat éled meg úgy, mint az anyáiddal szembe menőt. Szóval a félelem abból adódik, hogy érzed ahogy szép lassan valami olyanná válsz, ami már nem az anyukád kislánya, és nem tudod ezt majd hogy fogadják. Attól tartasz, hogy nem hagyják békén. És nem tudsz beszélni csak nyökögsz. Mármint álmodban persze :)
2013. okt. 11. 00:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Az álmokban ne keress értelmet, még Freud bácsinak is beletört a bicskája.
2013. okt. 21. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!