Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álomfejtés! Tudnátok segíteni?

Álomfejtés! Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

A múlt éjjel álmodtam egy olyan férfiról akit ismerek,a való életben már többször elgondolkodtam azon,hogy mi lenne ha még közelebbről megismernénk egymást.

Ő tőle is kaptam apró vissza jelzéseket erről,hogy lehet benne lenne ő is.Szóval nem hinném, hogy ez az ismerkedés plátói jellegű lenne köztünk.(de ki tudja) :)

Nos ő igazából egy magának való nem éppen könnyen megnyíló ember típus.Az álmomban ellenkezőleg volt,minden de minden úgy alakult hogy nagyon akart engem.Rajongott értem. (Ajándékot kaptam amire saját kis idézetet írt.)

Szerelmes volt belém! A párja is ott volt vele és akkor sem tudta leplezni,hogy mennyire szerelmes belém.

Tudom gyerekesnek hangzik ez az egész.:)

Ezt úgy higgyétek el, ez egy egész éjszakán át tartó összetett komplex álom volt. Többször is felébredtem éjszaka, és ugyan ott folytattam(ami ritkaság számomra)

De a pláne benne ezektől függetlenül, hogy minden a valósághoz volt kötve az álomban.(helyek, munkahelyek,szituációk..stb gondolok,)

Nem történt semmi olyan eltérő dolog ami a való életbe nem lenne meg.Azt leszámítva,hogy szerelmes volt belém :)

A kérdésem az lenne mivel próbáltam már utána járni, hogy vajon ez mit jelenthetett de nem találtam érdemleges választ.

Sőt! Az is lehet,hogy ez az én vágyam és az én agyam kivetülése,hogy valójában ezt én szeretném!

Ezt nem is vitatnám! Benne van a pakliban.

Csak szerettem volna más emberek véleményét is kikérni erről,még ha olyan válaszokat kapnék,hogy az én agyam szüleménye akkor is!

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!! :) TOVÁBBI SZÉP NAPOT! ;)

2013. okt. 9. 11:23
 1/5 anonim ***** válasza:

"Az is lehet,hogy ez az én vágyam és az én agyam kivetülése,hogy valójában ezt én szeretném! "

Szerintem ez a helyzet. Egyébként ha barátnője van, akkor jobb lenne hagyni. Biztosan találsz mást is. :)

Szép napot neked is!

2013. okt. 9. 13:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen a válaszodat!!

Érdekelt hogy mit gondolnak erről mások is..

Nem, abszolút nem az a célom,hogy szétválasszam őket!:)

Csak a gondolata csábított,hogy milyen lenne őt megismerni "nem baráti szinten".

2013. okt. 9. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Én elhiszem, de tudod, ilyenkor jobb a gondolatba se belemerülni, mert nagyot csalódhatsz a végén. Nem éri meg. :)
2013. okt. 9. 19:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Azt hiszem igazat adok!:)
2013. okt. 9. 22:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Az ember néha eltudja veszíteni a fejét, ha vágyik a szeretetre sajnos :/
2013. okt. 9. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!