Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért van mindig rémálmom,...

Miért van mindig rémálmom, mit jelent ez?

Figyelt kérdés

már nem is tudom hány napja mindig rémálmom van, és olyan, amihez nem nehéz kapcsolatot találni:

1. álom:

az osztályban ülök és hallgatom a többiek beszélgetését, valami "különleges erőről" amit egy Zsuzsi nevű osztálytársam már birtokolt, de idióta célokra használja (lehúzza magát a lefolyón és úgy teleportál egy másik lefolyóba... xd)

mikor vége volt az óráknak, sokan bent maradtak a suliba és készülődtek majd mikor készen voltak mindenki elindult velem a barátaimhoz szalonnasütésre (ami már lehetetlen hisz még soha nem látták az oszt. társaim a barátaimat)

jól éreztük magunkat meg minden, és utána csapotokban elindultunk egy helyre, ahol voltunk az a szomszédban volt így gyorsan hazatudtam rohanni néhány cuccért, mikor kiértem elém jött az Odett nevű barátnőm anyukája kocsival, én még hátra néztem, és észrevettem egy hatalmas kígyót aki épp felfalta a gilisztát (kihagytam mindig volt nálam egy giliszta a zsebemben) amit odadobtam (félek a gilisztáktól, és a kígyóktól, tehát felébredtem

2.álom:

ugyanazokkal az ismerőseimmel vagyok + még néhány nagyon messzi ismerős is ott van, egy fenyő szállóról beszéltek, ahol luxus körülmények között lehet üdülni szinte ingyen, ugye elmentünk oda nyaralni anyummal, mikor beértünk felajánlottak nekünk egy ingyenes "teljes külsőátszabást"

a simíthatatlan rövid hajamat csontegyenesre simították és kaptam néhány ruhát is, egy nagy medence szökőkút mellett csinálták mindenki haját és a szökőkútból felengedtek ilyen óriási kígyókat, én kértem, hogy eresszék le őket, amit megtettek, majd elmentem (és felriadtam)

3.álom:

kiépítettünk egy pincét a ház alá (nemtom hogyan...) és olyan űrhajó jellegű és hangulatú lett, valamiért napokig lent voltunk anyámmal és azt mondta, hogy semmiképpen ne menyek fel. Néhány nap múlva felmentem a földszintre és a teraszajtó üvegében láttam egy kislányt (ezt úgy kell elképzelni, hogy néz ki a teraszajtón és csak a tükröződése látszik benne) volt velünk egy NAGYON helyes srác is, én megkérdeztem tőle, hogy ki a mamád? Erre ő valami Viktóiát mondott. Mire a fiú és anyám elkezdte mondani: hogy "az anyád egy büdös k*rv*volt"<--bocsi a kifejezésért amúgy anyum nem használ ilyen szavakat

3.álom

anyum mondja: mostmár te is vadász lehetsz és éjszaka megyünk majd látunk egy fán 5 swag gyereket akik közül 1-t megöltünk

4.álom

volt vmi szuper erőm v nemtom amiről az osztálytársak

tudtak de én nem tudtam használni, volt egy ismeretlen lány aki új oszt. társunk lett és ő állandóan mondja, hogy én "én teszem, de te nem látod" ezalatt azt érti, hogy pl ha meghal valakid akkor ő öli meg, de az emberek természetes halálnak látják

na és tesi órán az osztály lányainak vetités volt és bejött a suli "számítástechnikusa" aki ott bíbelődött a tesiteremben a vezetékekkel, ilyen kis mozitermet alakított ki, majd én kimentem majd megöltem őt, az osztályban meg mindenki tudta, hogy én voltam és ennek hangot is adtak.

sajnálom ha picit túl hosszú volt, de megpróbáltam minnél részletesebben leírni őket, mert elég kellemetlen, hogy minden éjjel rémálmom van

2013. okt. 8. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgyse olvassa el senki.
2013. okt. 8. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Minden álom jelent valamit szerintem :D

Első-második álom szerintem az volt hogy félsz a kígyóktól, és szembe néztél a félelmeddel, legyőzted.A harmadik valószínüleg valami rejtett gyűlöletet érzel a SWAG-ek ellen :D

Az utolsó álmon még gondolkozni kell..:D

2013. okt. 8. 18:29
 3/5 A kérdező kommentje:

1#: nyugi, megengedem, hogy eltakarodj ;)

2#: :D szerintem a swag-ek iránti gyűlöletem elég nyílt mindenesetre, a 3. álom a kedvencem! :D

2013. okt. 8. 19:28
 4/5 anonim válasza:

Bírom mikor valaki képes leírni, hogy úgyse olvassa el senki vagy asszed elolvasom stb..

Asszed minket meg érdekel, hogy nem tudsz olvasni?

Hogy érzed magad mikor felébredsz?

Mert ha rosszul, akkor tényleg rémálom. Valószínűleg mostanában nem érzed jól magad, vagy szorongsz. Én legalább is olyankor álmodokilyesmit.

2013. okt. 8. 22:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért nem hozzá értő embereket kérdez meg? Meg ez csak álom. Ha megtörténik akkor aggódj.
2013. okt. 9. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!