Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ezt a lakótelepet szoktam...

Ezt a lakótelepet szoktam látni álmomban, mit jelenthet ez? (rajzzal)

Figyelt kérdés

4 vagy 5 emeletes házak, ebben az elrendezésben. Most délután megint bealudtam, de most itt a melóhelyen történt ez, és volt kéznél toll meg papír. Létezik vajon ez a hely? Vagy mit jelenthet? Álmomban állok egy erkélyen és ezt látom... közben meleg, nyári idő van. kb 4 éve visszatérő álom.

kép: [link]

2015. jan. 15. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:

kérdezd meg a szüleidet, hogy korábban nem laktatok-e egy ilyen helyen

régebben nekem is voltak ilyen álmaim, 9 emeletes házak közötti parkban éjszaka világító lámpák alatt sétálok, ennyiből állt az álom, de mindig ugyanezt álmodtam, egyszer elmeséltem anyukámnak, aki mondta, hogy régen ilyen laktunk, sőt, el is vitt oda, hogy megmutassa, pontosan hol, mikor ott jártunk, teljesen úgy nézett ki minden, mint ahogy az az álmomban szerepelt

2015. jan. 15. 14:17
 2/6 anonim válasza:
xx.kerületben,Pesterzsébeten vannak ilyen házak!ezt tutira tudom!
2015. jan. 15. 14:39
 3/6 A kérdező kommentje:
ott merre? és vannak dombok is arra? (Nem ismerem a fővárost)
2015. jan. 15. 15:10
 4/6 anonim válasza:
Vannak dombok is!határ út,csepeli hévátjáró,3-as villamos végállomása van ott.jódos sós strandfürdő,stb....
2015. jan. 15. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem meg a Tabi kis lakótelepecskére emlékeztet, ott is volt valami hasonló környék.Kis nyárfácskák a 4 emeletes fehér házak között, ilyen kis ligetes terület, dombok:)Nekem nappal jelent meg sokszor az emlékeimben.Ott laktunk, kb 2 éves koromig és állítólag egy gyereknek olyan nagyon kis korából nem lehetnek emlékei.De én arra helyre világosan emlékszem.Most sok évvel később googli map-en megnéztem, és lám, megtaláltam pont azt a helyet!
2015. jan. 15. 17:56
 6/6 anonim ***** válasza:

A Google utcatérképpel vagy a következő linkkel térben is oda lehet sétálni, ha valaki tud a kérdező rajzára hasonlító helyről:

Például egy véletlenszerű kép linkje Pesterzsébetről:

[link]

Ugyanígy bemásolható az a link is, ha valaki talál a kérdező rajzára hasonlító helyet.

2015. jan. 16. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!