Hogyan tudnék leszokni arról, hogy ne beszéljek álmomban?
Figyelt kérdés
Előre is elnézést ha rossz kategóriába raktam ezt a kérdést.Szóval, anyukámmal és a nővéremmel élek együtt.Mindketten mondták már, hogy beszélek álmomban.Azt mondták, általában halandzsát, de van olyan amikor tisztán ki lehet venni, mint mondok.Próbálok visszagondolni az álmomra, hátha azzal kapcsolatos, de sajnos elfelejtem (az álmomat).Leszeretnék szokni erről, mert mindig felkeltem őket az éjszaka közepén.. 12/L2015. jan. 5. 07:36
1/1 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez szokás kérdése. Sajnos vannak ilyenek akik beszélnek álmukban. Lehet, hogy ahogy idősödsz egyre kevesebbet fogsz beszélni, de konkrét módszer szerintem nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!