Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mitől lehet? Álmomban meghal...

Mitől lehet? Álmomban meghal az öcsém, aki 10 éves

Figyelt kérdés
Külföldön élek augusztus közepe óta, hazamentem karácsonyra egy hétre, mióta visszajöttem az elmúlt 3 napban sírva álmodom, hogy meghalt az öcsém. Nincs összefüggés az álmok között, de mindben meghal és mind erről szól...

2015. jan. 2. 18:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Lelkiismeretfurdalásod van, hogy kiköltöztél. Tudat alatt úgy érzed, emiatt valami baj fog vele történni, mert nem vagy mellette.
2015. jan. 2. 18:53
 2/3 Legoman ***** válasza:

Megnyugtatlak, az öcsédnek semmi köze nincs az álmodhoz. :)

Még csak nem is róla szól, hanem rólad.

Szerintem ezt jelenti:

Elfogod veszíteni a gyerekkori vicces, kedves, vidám éned, ha nem teszel valamit. Túlságosan komollyá fognak téged változtatni.

Én ezt tanácsolom:

Emlékezz vissza rá, hogy hal meg az öcséd az álmaidban, és fejtsd meg, hogy mi okozza a halálát. Ha ügyes vagy, akkor tudod, hogy milyen dolog okozza azt, de az is lehet, hogy egy személyre is rájössz.

Sok sikert! :)

2015. jan. 2. 19:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Akiről azt álmodjuk, hogy meghal, egy ősi babona szerint, az valójában hosszú életű lesz. Mikor 13 éves voltam, rólam is álmodta egy lány, hogy kórházban halok meg... azóta 20 év eltelt.
2015. jan. 3. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!