Ezt mégis mire véljem, rajtam is kifogott?
Szóval minap álmodtam egy elég furcsát, az álmaimat általában feljegyzem
az álom:
nagymamáméknál voltam én, unokatestvérem (több álmomban is szerepelt), HErBy (személyi jogok) és egy volt udvarlóm
álmomban már többször is jártam ott, félhomály volt, az előzményt már elfelejtettem, de arra nagyon emlékszem, hogy meztelen voltam, ágyon feküdtem, minden olyan romantikus volt és kicsit perverz
én feküdtem, mellettem ültek a többiek, én pedig széttárt lábakkal vártam a pasit, aki végül is "betette" és az nagyon valóságos volt, nagyon jól éreztem, közbe ránéztem a fiúra, mert elmosódott, ki is volt az
majd el, közben arra gondoltam, hogy hmm erre mondják milyen jó érzés, pedig szerintem csak átlagos
majd később a hátára tettem a lábam és így folytattuk, az álmomban a lábam nagyon selymes volt, minden olyan puha
19L vagyok, ami fura, hogy szűzként álmodok ilyet, de tényleg az érzés nagyon valósághű volt
válaszaidat és meglátásaidat előre is köszönöm
Igen, nem is tudtam, de komolyan, hogy ez erre is kihat, de nem is csüngök én a témán
Csak olyan fura volt, hogy éreztem, sőt nagyon jól éreztem, de a választ köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!