Alszok de mégis ébren vagyok?
Figyelt kérdés
Többször is észleltem már néha elő jön mi lehet ez?
Alszok de egyszer csak olyan érzés kap el mintha ébren lennék. Nyitva van a szemem látóm a szobát is. Olyan érzés kap el mintha ha most nem kelek fel meg halok.
Látók , halok , légzésem fúra , heves szív dobogás. De a testem nem tud meg mozdulni csak ha nagyon rá koncentrálok akkor sikerül fel kelek.
Miért van ez?
2014. szept. 17. 12:37
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Megerősíteném az előző hozzászólást, alvásparalízis. Nekem gyerekként fordult elő párszor, én néha még sötét alakokat is láttam a szemem sarkából, persze nem volt ott senki csak a képzeletem játszott velem. :)
3/3 anonim válasza:
Nekem is vannak alvásproblémáim nehezen alszom föleg ha ideges vagyok. hat éven keresztül vagy még több is meg ha összevisza eszek akkor sem tudok normálissan aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!