Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Alszok de mégis ébren vagyok?

Alszok de mégis ébren vagyok?

Figyelt kérdés

Többször is észleltem már néha elő jön mi lehet ez?

Alszok de egyszer csak olyan érzés kap el mintha ébren lennék. Nyitva van a szemem látóm a szobát is. Olyan érzés kap el mintha ha most nem kelek fel meg halok.

Látók , halok , légzésem fúra , heves szív dobogás. De a testem nem tud meg mozdulni csak ha nagyon rá koncentrálok akkor sikerül fel kelek.

Miért van ez?

2014. szept. 17. 12:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Alvásparalízis, sokakkal megesik.

[link]

2014. szept. 17. 13:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Megerősíteném az előző hozzászólást, alvásparalízis. Nekem gyerekként fordult elő párszor, én néha még sötét alakokat is láttam a szemem sarkából, persze nem volt ott senki csak a képzeletem játszott velem. :)
2014. szept. 19. 01:00
 3/3 anonim válasza:
Nekem is vannak alvásproblémáim nehezen alszom föleg ha ideges vagyok. hat éven keresztül vagy még több is meg ha összevisza eszek akkor sem tudok normálissan aludni
2014. dec. 26. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!