Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nem vagyok vámpírfan de mégis...

Nem vagyok vámpírfan de mégis mi ez? Többi lent

Figyelt kérdés

Már kb 2 hete folyton azt álmodom,hogy vámpír vagyok emberek vérét iszom és való életben is szoktam kivánni a vért . Ez mit jelentsen? (Egyik barátnőm azt mondja,hogy biztos félvámpír vagyok:0 <de szerintem hülyéskedik>)

Normális válaszokat előre is köszii

2015. febr. 3. 13:33
 1/9 anonim ***** válasza:
A vámpír állítólag az elfojtott szexualitás jelképe (nm tudom mi okból :D ) vagy valaki elszívja az energiádat esetleg te szívod el másokét. Azt írtad a való életben is kívánod a vért ez lehet vas hiány vagy valamilyen vitamin hiánya ami a vérben van. Azt mondják az álmoknak mindig köze van a valósághoz ezek szerint keresd az okát az életedben történő események között.....jobbat nm tudok....
2015. febr. 3. 14:07
 2/9 anonim ***** válasza:

Aha hát Te vagy az...

Két héttel ezelőtt elmentem vámpír körutamra vért szívni..csak fájt az egyik szemfogam és másnapra mentem a vámpírfogorvosomhoz...így sajnos csak egy foggal tudtam szívni a véredet és hát ezért lettél csak fél vámpír

2015. febr. 3. 15:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Kicsit jobban körülírnád, hogy történik maga a vérivás, továbbá milyen képességekkel bírsz, segítene. Akár privátban.
2015. febr. 3. 15:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Penge hamarosan felkeres.
2015. febr. 3. 16:08
 5/9 anonim válasza:
túl sok alkonyatot nézel
2015. febr. 3. 16:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Vámpír vagy, mert szívod mások vérét és más egyebet, de az már tizennyolcas karika.
2015. febr. 3. 16:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Gondolom 12 éves vagy és Twilighton nőttél fel.
2015. febr. 3. 17:40
 8/9 HengerR válasza:
A közelmultban néztél vámpíros filmeket vagy olvastál ezzel kapcsolatban? Sokat gondolkodtál a témán az utóbbi időben? Amennyiben a válasz igen az egyik kérdésre akkor csak a fantáziád játszik veled mert túl sokat foglalkoztál a vámpírokkal.
2015. febr. 3. 17:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Szoktad kívánni a vért? Azt hogy? Az ízét?

Nem lehet, hogy vashiányos vagy? Ne nézzetek hülyének de én erősen vashiányos vagyok és amikor épp szünetet tartok a gyógyszerrel (a vasraktárak feltöltése után 1-2 hétig nem kell szednem), a szünet vége felé időnként random érzem azt a fémes, vasas illatot, ami a vérnek is van és kívánom is. A szervezet ezzel is jelzi, hogy ürül a raktár, kéne a vas.

2015. febr. 7. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!