Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Leszbikus vagyok, mégis miért...

Leszbikus vagyok, mégis miért álmodom ezt?

Figyelt kérdés

"Mindig" amikor álmomban csókolózom lányokkal, rossz érzés, szarul csókolnak.

Pedig élőben jók voltak, a pasiktól voltam rosszul rendesen, nem a lányoktól.

Azt hozzáteném hogy most nincs barátnőm, és egy éve csókoltam utoljára lányt...

Szóval én ezt eléggé furcsállom :-D

2015. márc. 12. 09:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Xd mert hiànyzik a kéjelgés cicàm xd
2015. márc. 12. 09:53
 2/15 anonim ***** válasza:

Miért voltál rosszul rendesen a pasiktól?

És álmodban mi a rossz a lányok csókjában?

Voltál már fiúval?

2015. márc. 12. 10:52
 3/15 anonim ***** válasza:
3%
Ha leszbi vagy legalább tartsd titokba és ne ide irkálj már, hanem a szerelem rovatba, idegesitöbb vagy mint egy troll és senki nem kiváncsi rád. Hülyegyerek leszbi p*csa, zaklassál másokat a természetellenes problémáddal, undoritó hogy emiatt ilyenekre kell gondolnom reggel.
2015. márc. 12. 13:27
 4/15 A kérdező kommentje:
hát ne nézd te idióta :D
2015. márc. 12. 20:11
 5/15 anonim ***** válasza:
5%

Én nem vagyok idióta te vagy szánalmas és beképzelt, és még röhögsz is magadon... nem beszélve arról hogy BETEG ember vagy, ostoba gyülölködő és erre büszke is vagy.

Sztem kérdezz meg egy másik lezbit (természetesen a szex rovatba) mert csak azok álmodnak hasonlóan mint te, tehát csak ök tudhatják a jelentését, amúgy se lennél kiváncsi a férfiakra, de csak magadat nézed le bennük. Gyülölöd magad, és öket is, és csak vihorászol.

Az a baj hogy biztos olyan sok ilyen kérdés van a szex rovatba hogy már átcsordul ide, és egyre több jelenik meg itt is elkerülhetetlenül... Én meg kénytelen vagyok már ezeket nézni, pedig totál nem érdekel, ahogy az ilyen perverz emberek sem.

2015. márc. 12. 21:28
 6/15 anonim ***** válasza:
6%

Kitudja mit csinálnak azok akik ilyenek és ilyen kérdéseket irnak.. ezeknek segiteni, ezekkel beszélni.. fuj

De a másik fontosabb dolog az, hogy ezzel megbontránkoztatsz másokat, már azzal is elinditod a fantáziát hogy kijelented "jajj lezbi vagyok ez nagyon fontos" és vajon mit gondolnak erről a 11-13 évesek (lányok is)???

Ezért van a szex rovat, ami 18-as karikás és azért is, hogy akit az ezotéria érdekel, az ne ilyeneket lásson már. Gondolni is sz*r dolog ilyenre, mert létezik és botrányos, és nekem van igazam úgyis.

2015. márc. 12. 21:45
 7/15 anonim ***** válasza:
23%
Azért mert nem vagy leszbikus csak bemeséled magadnak vagy bemesélte valaki vagy valakik. Heteró vagy. Volt egy ilyen barátnőm, ismerem ezt az állapotot pontosan így viselkedett mint te, ilyen álmai voltak majd miután tisztáztuk hosszú beszélgetésekkel a személyiségét és tudatosult benne valódi identitása 4 évig éltünk nagyon boldog intenzív testi lelki kapcsolatban.
2015. márc. 13. 17:37
 8/15 anonim válasza:
68%

Ennyi buta választ...:DD Meghalok....

Egyébként érdekes, hogy ezt álmodod, de szerintem próbálj meg nem foglalkozni vele, időközben úgyis rájössz, hogy volt-e jelentősége. Nem lehet,hogy nem maguk a lányok miatt volt rossz a csók az álmodban, hanem csak azért, mert nem éreztél irántuk semmit? Lehet, hogy épp ez hiányzik neked az életben, hogy érzéseid legyenek egy lány iránt,szerelmes legyél, ilyesmi. De persze lehet az is, hogy valóban másik korszak fog jönni az életedben, és fiú mellett kötsz ki. (Bár elég határozottan állítod, hogy leszbikus vagy.)..

Ezek idővel eldőlnek, ne aggódj, úgyis érzed majd, hogy mire vágysz. :)

2015. márc. 14. 02:29
 9/15 A kérdező kommentje:

5ösnek üzenem:

Sajnálom hogy nincs életed, és itt éled ki magad és gyűlölködsz te idegbeteg állat.

6osnak üzenem:

Fantázia?! K.urvára nem ismersz, és nem viccből tettem ki a kérdést, és nem dicsekedésből.

7esnek üzenem:

Te csak ne mond meg hogy ki vagyok, és kihez vonzódjak. Viselkedett? én nem vagyok a barátnőd, elmúltam 18 éves, és már kiskorom óta vonzódom a nőkhöz.

8asnak üzenem:

félig segítettél, köszönöm.

Nem vagyok 10 éves!!! Elmúltam 18, tudom kikhez vonzódom.

2015. márc. 14. 15:14
 10/15 anonim ***** válasza:
47%
7-es vagyok. Először is ha segítséget kérsz akkor ne ossz ki mindenkit aki normális hangon válaszol neked! Ismétlem, aki normálisan beszél csak arra vonatkozik a javaslatom másra nem! Másodszor ha olyan roppant okosnak tartod magad mit keresel itt? Nincs szükséged válaszokra hiszen mindennel tisztában vagy az utolsó kissé lekezelö megszólalásod alapján. És végül, te írtad magadról hogy nem esik jól álmodban a nőktöl kapott csók. Azért érzed ezt mert a tudat alattid jelezte hogy nem vagy leszbikus. Azt hogy a lányok rosszul csókolnak ezt csak te találod ki mert te mindenáron leszbikus akarsz lenni. Ne erőltesd mert az embereket hülyének nézheted, magadat is átverheted, de a természetet akitől a tudat alatti kommunikációs csatornán kapsz információt azt nem. Ugyanis nem te teremtetted a természetet hanem a természet téged. Ezt vésd jó mélyen a buksidba!
2015. márc. 14. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!