Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Leszbikus vagyok, mégis miért...

Leszbikus vagyok, mégis miért álmodom ezt?

Figyelt kérdés

"Mindig" amikor álmomban csókolózom lányokkal, rossz érzés, szarul csókolnak.

Pedig élőben jók voltak, a pasiktól voltam rosszul rendesen, nem a lányoktól.

Azt hozzáteném hogy most nincs barátnőm, és egy éve csókoltam utoljára lányt...

Szóval én ezt eléggé furcsállom :-D

2015. márc. 12. 09:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem hogy leszbikus vagyok e, felfogtad te f.aszfej?
2015. márc. 14. 19:10
 12/15 A kérdező kommentje:

Mit osztod az észt?

Tudom kikhez vonzódom te idióta barom.

Mi az hogy leszbi akarok lenni?

Az nem döntés kérdése.

Egy lány csókja fantasztikus, ezért furcsállom hogy ezt álmodtam.

Salut putain!

2015. márc. 14. 19:15
 13/15 anonim ***** válasza:

-Indulati állapotodból látható hogy teljesen kikészültél attól hogy szembesítettelek az igazsággal amivel legbelül magad is tisztában vagy, de nincs bátorságod saját magadnak bevallani azt a tényt hogy nem vagy leszbikus.

Minél indulatosabb vagy, annál inkább megerősíted ennek az állításomnak a megalapozottságát.

-A kérdéseddel kapcsolatban kijelented hogy helytelenül értelmezem. Úgy szól "leszbikus vagyok de álmomban nem esik jól a lányok csókja, szarul csókolnak" .Vagyis leszbikus vagy, de nem esik jól egy lány csókja. Nem érzed a nyílvánvaló ellentmondást? Ez épp olyan, mintha azt mondanád hogy "imádom a tejszínes lazacot édesburgonyával, de amikor az étteremben a pincér elém teszi, rá sem bírok nézni. Kb ilyen szanvonalú logikai egységet képvisel a kérdésed.

És egy javaslat! Elöször tanuld meg magyarul kifejezni magad - mert az nagyon nem megy neked- és majd utána használj idegen kifejezéseket a bejegyzéseid végén!

2015. márc. 14. 21:32
 14/15 anonim válasza:
Nem leszbikus vagy te hanem idegbeteg!!! Azt írod putain, az azt jelenti ringyó durva fordításban. De 13-as férfinek gondolom mert a 7-es aki gondolom szintén ő azt írja magáról férfi. És férfit nem szokás k@rvának nevezni szivem! Valóban nem tudod mit beszélsz egy szánalmas a leszbikus társadalomra szégyent hozó senki vagy! 13-as teljesen igazad van, ha te közted és e között választani kéne téged választanálak ismerősnek nő létemre. A frász tör ki az ilyenektől primitív emberektől
2015. márc. 15. 10:31
 15/15 anonim ***** válasza:
14-es válaszra, tudom mit jelent a "putain" kifejezés, beszélek franciául direkt nem reagáltam rá komolyabban mert aki ilyen rossz mentális állapotban van azt nem szabad bántani szavakkal, és a mondandójára sem szabad reagálni. Ez a legjobb amit tenni lehet. Neked köszönöm a támogató hozzászólást, a kérdés kiírójának pedig mielőbbi jobbulást kívánok!
2015. márc. 15. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!