Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a barátnőm, mégis másról álmodok? Hogyan tovább?
Megismerkedtem valakivel a munkahelyemen...,
aki többszöri ránézésre is leszbikus.
Amikor odakerült hozzánk, észrevettem, hogy keresi a tekintetem. Nem jöttem rá, hogy azért, mert szimpatikus vagyok vagy randa, vagy mert látja rajtam, hogy leszbikus vagyok, vagy én néztem őt meg először és nem ő engem?? :))
Beszélgetni kezdtünk. Nem merültünk el semmiben, átlagos témákban csevegtünk. De egyszer egy közös ismerős folytán belementünk a leszbikus témába. Azt mondta, hogy egyszer valaki rámozdult, és rosszul érezte magát tőle, vagyis zavarba jött...
Tagadja, hogy ő az lenne.
És úgy látom szeret "viccelődni" ennek megerősítésére is. "van 2 gyermekem"
Persze nem ismerem, így nem cáfolhatom, hogy nem így van. Talán csak védekezni akart, mikor megkérdeztem, hogy a szüleivel él-e.
A lényeg, hogy szimpatikus, és nem tudom, hogy jó-e vagy rossz, hogy csipkelődik, és néha megérint (nem véletlenül), akarattal. (Egy mini masszi a vállon, megfogja az alkarom)
Viszont van közöttünk kb 10-15 év.
És barátnőm van. Jó ideje vagyunk együtt, de nem az lenne a baj, hogy ellaposodtunk, hanem csak nem passzolunk egymáshoz, amit még nem vallottunk be egymásnak. Szeretjük mindketten a másikat, csak valami mégsem működik jól.
Túl sokat gondolok a szabadidőmben erre a másik nőre, de semmi pajzán, csak, hogy vajon összefutunk-e a munkahelyen és hasonló dolgok. És már álmodok is vele, azóta, mióta hozzámért néhányszor.
Viszont tudom, hogy neki is hasonló a viselkedése és a mentalitása, mint a jelenlegi barátnőmé, max néhány évvel tapasztaltabb és érettebb.
Nem tudom, hogy tetszik-e nekem vagy nem.
És nem tudom, hogy meddig fog még "működni" a párkapcsolatom.
De azt tudom, hogy nem mehet ez tovább, hogy egy olyan nőről álmodok, aki tudom, hogy nem lenne jó partnerem és, hogy imádkozom azért, hogy helyrejöjjön a kapcsolatom, mert jobb egy hosszan tartó szeretet helyrehozni, mint egy újba beleloholni.
Hogy verjem ki a fejemből, úgy, hogy érdekel? És hogy hozzam helyre azt, ami talán kisiklani készül?
Van két gyereke, ráadásul bevallottan kellemetlen számára a leszbikus kozeledés? Egyértelműen kudarc lenne kikezdened vele, főleg hogy ugye házi nyúlra nem lövünk.
Ehhez még hozzávéve, hogy van barátnőd - nem is tudom, miről beszélünk. A barátnőd megcsalását fontolgatni egy minden szempontból rossz próbálkozás miatt... szerinted lenne ennek a világon bármi értelme?
Még ha nem lenne barátnőm, akkor se mozdulnék rá a helyedben egy ilyen nőre...
35 leszbikus
A 2 gyerek egyertelmuen kamu... Ez nem is vet fel bennem kerdest. Es gyanotom parja sincs.
A paromat pedig ha akarnam sem tudnam megcsalni... Nem a no miatt. De valsagban a parkapcsolatom. Koze nincs ehhez az ugyhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!