Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mitől fordulhat olyan elő,...

Mitől fordulhat olyan elő, hogy valaki lebeg alvás közben?

Figyelt kérdés
Eddig 2× fordult velem elő, és érdekelne, hogy miért:)

#alvás #ezotéria #álom #lebegés #alvás közben lebeg
2015. márc. 7. 20:39
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Kedves 7-es!

Nem tudtam, hogy mi az az alvásparalízis, ezért utána néztem. Ilyen még nem történt velem (hál' Istennek!) :)

2015. márc. 7. 21:07
 12/22 anonim ***** válasza:
Hetessel értek egyet. Én is rögtön erre gondoltam. A valóságban még soha nem fordult elő hogy valaki ténylegesen levitált volna.
2015. márc. 7. 21:44
 13/22 anonim ***** válasza:

Csak képzelted. És ezt 100% biztosan mondom, mert én is éltem át ilyeneket, hiába tűnt valóságnak. (valaki persze be akart nekem adni valamilyen ezüst szálás történetet, de nem érdekelt).

https://www.youtube.com/watch?v=gi3F7HI4Uvo

2015. márc. 7. 21:47
 14/22 anonim ***** válasza:
Newton bácsi óta még senkinek sem sikerült ilyen mutatvány.
2015. márc. 7. 21:51
 15/22 anonim ***** válasza:

Előfordulhat.

Például akkor, ha összekevered a lefekvés előtt hátadra kent hidratáló kenceficét az antigravitációs krémmel.

2015. márc. 7. 22:13
 16/22 Gugu Gabor ***** válasza:
nem az iss-en aludtál vèletlenül?
2015. márc. 8. 00:53
 17/22 anonim válasza:

Mivel, hogy fizikus palánta vagyok ezt az egy logikus választ látom:

https://www.youtube.com/watch?v=0ygkWw0wrVQ

2015. márc. 8. 14:57
 18/22 anonim válasza:
Nem lebegtél, csak a boszorkányok lebegnek álmukba (akik sajnos csak sorozatokban/filmekben léteznek). Az álmunkat néha úgy hagyjuk el mintha zuhannánk a semmibe, ez lehet az oka, meg az h hiszékeny vagy.
2015. márc. 12. 00:11
 19/22 anonim válasza:

Akárki mond akármit lehetséges pedig és én is tapasztaltam!!Általában az emberek többsége úgy hisz el ha tapasztalja is ezért megértem azokat a személyeket akik kételkednek ebbe.Ezt a lebegést Levitációnak nevezik.

[link]

Szerintem érdemes elolvasni nagyon sok érdekes dolgot ír.

2015. márc. 12. 14:45
 20/22 anonim ***** válasza:
hallotam olyat is hogy a csávó kamerát rakott az ágya mellé és le kamerázta hogy alszik és lebegett az ágy felett ezt nem tudom hogy most kamu vagy nem de ezt hallottam.
2015. márc. 20. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!