Nem tudtam, hogy mi az az alvásparalízis, ezért utána néztem. Ilyen még nem történt velem (hál' Istennek!) :)
2015. márc. 7. 21:07
12/22 anonim válasza:
Hetessel értek egyet. Én is rögtön erre gondoltam. A valóságban még soha nem fordult elő hogy valaki ténylegesen levitált volna.
2015. márc. 7. 21:44
13/22 anonim válasza:
Csak képzelted. És ezt 100% biztosan mondom, mert én is éltem át ilyeneket, hiába tűnt valóságnak. (valaki persze be akart nekem adni valamilyen ezüst szálás történetet, de nem érdekelt).
Nem lebegtél, csak a boszorkányok lebegnek álmukba (akik sajnos csak sorozatokban/filmekben léteznek). Az álmunkat néha úgy hagyjuk el mintha zuhannánk a semmibe, ez lehet az oka, meg az h hiszékeny vagy.
2015. márc. 12. 00:11
19/22 anonim válasza:
Akárki mond akármit lehetséges pedig és én is tapasztaltam!!Általában az emberek többsége úgy hisz el ha tapasztalja is ezért megértem azokat a személyeket akik kételkednek ebbe.Ezt a lebegést Levitációnak nevezik.
Szerintem érdemes elolvasni nagyon sok érdekes dolgot ír.
2015. márc. 12. 14:45
20/22 anonim válasza:
hallotam olyat is hogy a csávó kamerát rakott az ágya mellé és le kamerázta hogy alszik és lebegett az ágy felett ezt nem tudom hogy most kamu vagy nem de ezt hallottam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!