Ez szerintetek alvásparalízis?
Üdv!:)
Mostanában nem volt ilyen szerencsére, most csak eszembe jutott. Viszont elég sokszor megtörtént már.
Szinte mindig ugyanúgy:
Fekszem az oldalamon és azt álmodom, hogy felébredek. Csak az a baj, hogy sose tudok megmozdulni. Mindig, mikor fel szeretnék állni, valami erő visszahúzza a fejemet. Hang se nagyon jön ki belőlem.
Ez még annyira nem lenne ijesztő, de közben mindig azt érzem, hogy van valaki a szobában, plusz néha azt is, mintha valaki a fejemet vagy a hátamat fogná. Utána felébredek mindig és ver a szívem nagyon.
Érdekelne, hogy volt, szokott ilyen lenni veletek?:D Mit árul el rólam nektek ez az álom?
Légyszi, normális válaszokat!
Köszi előre is!:D
Ez nem paralízis, "csak" egy szimpla rémálom.
Nem dolgozol valami baromi stresszes melóhelyen, plusz jóól bezabálsz elalvás előtt? Ezek mind elősegítik az ilyen nyomasztó, kellemetlen álmok kialakulását.
De igen! Vagyis már nem, de az előző melóhelyem nagyon stresszes volt. Több műszak, hajtás egész nap,stb.. olyan magyarosan.:D:\ Akkor sűrűbben jöttek ezek.
Hanyatt nem szeretek aludni, tök fura..és hason is. Úgy meg nem kapok levegőt.:DXD Hanyatt csak reggel szoktam lenni egy kicsit, mikor felkelek.
Köszönöm a válaszokat!:)
Igen, sajnos sovány vagyok.:D Ennyire jellemző ránk/rájuk?
Azért az nagyon fura, hogy "csak" a stressztől ilyen dolgok történnek. Ráadásul sok emberrel. Annak lehet a legrosszabb, aki félősebb.
Kíváncsi vagyok mikor lesz legközelebb. Már egy ideje jó nyugi van. Egy időben hallgattam relax-os zenét alvás előtt, azon mindig félig bealudtam..aztán kinyomtam és szunya reggelig, nyugiban.:) Csak azt se akartam és tudtam mindig, mert örültem, hogy végre lefeküdhetek.. nem még zenélni.:D
Még olvasok az ilyenekről, érdekes téma.
Köszi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!