Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet? Álmomban egy...

Mit jelenthet? Álmomban egy csónakban ültem valakivel aki fontos nekem és haladtunk lefelé egy nagyon hosszú folyón.

Figyelt kérdés

2015. márc. 4. 17:11
 1/4 A kérdező kommentje:
Senki??
2015. márc. 5. 06:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Jól jegyezd meg! Az álom mindig JELKÈP! ÁTVITT ÉRTELMŰ. Valószínüleg azt jelenti hogy rossz irányba sodródsz környezeted (lehetnek emberek is) hatására. Lefelé.
2015. márc. 5. 09:22
 3/4 anonim ***** válasza:
De nincs az a csónak a világon, ami felfelé tud haladni a folyón, az isten verje meg! :D
2015. márc. 5. 10:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy jo vagy rossz a jelentese.

Es azt sem hiszem hogy az, hogy nekem ugy tunt lefele haladunk, tenyleg lefele volt.

Sztem inkabb annyit jelenthet, hogy az erzelmi utat kovetve hosszu (viz= erzelmek) utazas var (vagy kozos utazas var) azzal aki mellettem volt.

Mivel az almomban meg is erkeztunk valahova, lehetseges hogy lesz ezen az uton pihenes- ami lehet a megallapodas.

A csónak, mivel nem hanykolodik, ( csonak jelentheti az erzelmek stabilitasat) turelmet es kiegyensulyozottsagot mutat az ut sora.

Vagyis nyugodt es boldog lehetek vegre!

Koszi mindenkinek! :)

Kielemeztem magamnak.

2015. márc. 6. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!