Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmmel voltam, sulinkba, a sportcsarnok felett voltak lakások, és az egyikben laktunk mi (vagyis inkább olyan érzésem volt, mintha csak üdülnénk:D), és nem házszámok voltak, hanem jelek (gitár, esernyő, csillag, és a többire sajnos nem emlékszem, de ha jól tudom, 5 ilyen volt), és nem tudtuk, hogy melyik a miénk. Először bementünk a gitárosba, az egy nagyon szép, erkélyes lakás volt, de valahonnan tudtuk, hogy nem az a mienk, ezért átmentünk az esernyőshöz, az egy kicsi lakás volt, nem volt ablaka stb. Az sem a mienk volt... Utána lementem a sportcsarnokba, ott pedig volt egy fiú meg egy lány, akik egymással beszélgettek. Háttal álltak nekem, és azt hittem, hogy a fiú aki tetszik, és a barátnője az, de utána megfordultak, és láttam, hogy nem ők azok, mosolyogtak rám, én is visszamosolyogtam, és a csaj mondta, hogy mennyire aranyos vagyok(?). Utána ismét felmentem, hogy keressük tovább a lakásunkat... hirtelen eszembe jutott, hogy a csillagos a mienk, odamentünk, és mikor benyitottam 2 srác öltözött fel, szintén háttal ültek, és focista mezt húztak (csak a felsőt). Tudtam, hogy az egyik az a fiú aki tetszik (most tényleg Ő volt). Kicsit érdekes volt, meg megfájdult a fejem abba, hogy ennyit gondolkodtam, hogy melyik a mi lakásunk :D előre is köszi a válaszokat :)

2015. febr. 14. 14:21
 1/1 anonim válasza:
Az almaidban az jelenik mg aki hianyi. vlOsűleg hiányzik a srác aki etszik nekd, szükséged van rá, s a tested is tudja h meg kel, szen!
2015. febr. 14. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!