Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Egy réten voltunk 3-an, egy nő, egy férfi és én.(nem tudom, hogy kik voltak) Sárga volt a fű, körülöttünk fák voltak. Nagyon meleg volt.(nem bírom a meleget) Volt pár fém kabin (talán 6). Az egyikbe bementem, és nem emlékszem, hogy átöltöztem volna, de hirtelen egy keresztes lovag ruháiba voltam, lánc inggel, a fejemen volt egy sisak, de ilyen vastag üvegből volt(gondolom, az agyam nem emlékezett teljesen, hogy, hogy néz ki egy ilyen), semmit nem hallottam benne. Mikor felvettem a sisakot, az első gondolatom az volt, hogy egy karddal szétcsapják az üveg részét, és hogy ezt nem csinálom végig..) Nagyon rossz érzés volt azt a ruhát felvennem...kiléptem a kabinból, és egyre nehezebben kaptam levegőt. A férfi mondott valamit, de nem hallottam. Levettem a sisakot, és azt mondtam, hogy én ezt nem csinálom...és itt vége is volt. (Nem tudtam, hogy álmodok, nem is tudtam irányítani magam, csak a gondolataimat...)

2015. febr. 14. 08:39
 1/3 anonim válasza:
Ha tényleg érdekel egy bizonyos fajta álom, arra csak te tudod a válszt hogy mit jelenthet. Az álmok a tudad alatti éned. A félelmed, Örömöd és egyéb érzelmek megvalósult változata. Úgyhogy lehet hogy semmit se jelent, de lehet hogy valami nagyon fontos dolgot akkar közölni veled a tudat alattid (de erre csak te találod meg a választ)
2015. febr. 14. 09:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Jelentheti azt, hogy miközben álmodtál, fizikailag volt valami kényelmetlenséged, vagy más baj, pl vérnyomás, stb...És ez generált nálad egy ilyen álmot.

De ha szimbolikusan nézem, akkor valamiféle választási lehetőségre gondolok.Hogy talán választás előtt állsz, amitől félsz, vagy amit vissza fogsz utasítani.Esetleg (ha tegyük fel tényleg létezik ilyesmi) akkor valami köztes élet beli, tehát születés előtti emlék.Ott is, mint egyfajta életút választás...

2015. febr. 14. 12:00
 3/3 anonim ***** válasza:
figyelj én is a nővel és a férfivel kezdtem, és a lovagiasságról mostanában elég sok gondolatom van, úgyhogy nekem nagyon furcsa benyomás ezt a dolgot elolvasni, szerintem amúgy a férfi csak szólt, hogy valamit elrontottál, azért nem kapsz levegőt benne :D segítőkészek, nem olyan rosszak, érdemes hallgatni rájuk, azért figyelj oda rájuk, de ne lepődj meg, ha csak pár év múlva, vagy bizonyos változások hatására kerültök komolyabb kapcsolatba, ha nagy baj lesz, segítenek majd
2015. febr. 15. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!