Miert almodom ezt mar sokadszor, csak mas keppen?
Figyelt kérdés
Mar kb 3-4szer azt almodtam,hogy terhes vagyok(nem lehetek az,mert meg nem voltam senkivel)..mindig a korulottem levo emberek vannak benne. Edzo,baratno,csalad,orvosom..
Ez mit jelenthet? Vagy miert van ez? A valaszokat koszonom!
17/L
2015. febr. 13. 08:07
1/4 anonim válasza:
Mert szeretnél anyuka lenni és az ismerősöd szeretetét meg gratulációját magad körül.
2/4 Legoman válasza:
Szerintem ezt jelenti:
Nagyon szoros kapcsolatot építettél ki a környezeteddel, ami egyre csak jobb lesz. :)
3/4 anonim válasza:
Az akarsz lenni, lehet legbelül, vágysz a sexualitásra s szerelemre egyaránt. S általad jó embernek vélt emberekkel álmodod meg.
4/4 A kérdező kommentje:
Hat meg nem szeretnek anyuka lenni:D jo lesz az 5-6ev mulva is:)
Lehet,hogy tenyleg a kapcsolatok fontossagat jelenti,hogy kinek miert vagyok halas.Koszonom!:)
2015. febr. 13. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!