Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Álmomban azt halottam, hogy valami azt mondta hogy, "mindig fölötted vagyok".

2015. febr. 10. 21:35
 1/7 anonim válasza:

talan felsz valamitol , hogy utoler (a balsors), vagy nem erzed magad boztonsagban?

Alomszotart javaslok @ google

2015. febr. 11. 00:30
 2/7 anonim válasza:
Alávetett vagy.
2015. febr. 19. 08:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Ki akarsz törni az áldozatiságból !
2015. márc. 14. 14:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Eszedbe jutott valaki, mondjuk volt iskolatársad, aki nagyképű, nagymellényű volt, aki mindenkivel szeretett fölényeskedni, és mint valami rossz szellem kísért, mert talán valamiben jobb volt mint te (ti), de az is lehet, hogy csak simán gazdagabb volt és így mivel befolyásosabb a családja, jobb álláshoz, több pénzhez, stb jut, mint te, noha te megdolgoztál mindenért, amid van.
2015. márc. 14. 18:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Gazdag vagyok kb egy hónapra 600000ft és egyetemre járok,én vagyok a legjobb.
2015. márc. 14. 20:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Én pedig a világ megváltója vagyok :P
2015. márc. 16. 08:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyébként meg pont ezért álmodsz ilyet: most is azt írtad, hogy gazdag vagy, meg hogy te vagy a legjobb, valójában most is csak be akarod ezt bizonyítani másoknak (de első sorban magadnak).

Kisebbségi komplexussal küzdesz, és ha nem is egy másik ember akkor a belső éned mondja "mindig feletted állok". Küzdeni, bizonyítani akarsz, és azért nem látod/nem tudod, ki mondja ezt, mert igazából nem tudod, kinek akarsz bizonyítani. Nagymellényű, beképzelt alakokkal meg biztos találkoztál már, azok mindenüt vannak: te ne légy olyan!

Javaslatom: az őszinteség. Mgaddal és másokkal szemben is. Tudom, hogy ez Magyarország, ahol mindenki becsap mindenkit, de épp ezért nem működnek a dolgok hazánkban úgy, ahogy kellenének.

2015. márc. 16. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!