Sárral álmodni, mit jelent?
Álmomban otthon voltam (két hete az otthonomtól 300 km-re költöztem), azon a földúton, amerre a kutyámat szoktam sétáltatni. Nagyon szerettem volna hazajutni, gyorsan szedtem a lábam, de körülöttem mindenhol sár volt. Aztán jött egy kukásautó és ahogy elment mellettem, belelökött a sárba és mindenem sáros lett, de ezt nem láttam, nem éreztem, egyedül a hosszú hajamat láttam sárosan és elnehezült a fejem tőle, alig tudtam haladni, pedig nagyon szerettem volna végre látnia családom...
Mit jelenthet?
azt szokták mondani, hogy betegséget jelez
lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, de eddig akárhányszor sárral álmodtam (amihez hozzá is értem az álmomban), mindig beteg lettem utána
Utolsó, azt hiszem igazad van. Gondok vannak a családomban (szüleim) és én hiába költöztem el, engem is érint a dolog és bánt. Nagyon köszönöm a segítséget!:-)
Első! Próbálok hinni abban, hogy az álmok nem a jövőt mutatják meg, így remélem, nem leszek beteg!:-)
Elvették a strandon a lapátodat, amikor pici voltál.
Mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!