Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mit jelenthet?

Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
A páromnál, mikor együtt alszunk, mostanában mindig azt álmodjuk mindketten, hogy megcsaljuk egymást, meg hasonlókat. A párom egyszer azt álmodta, hogy megcsaltam, máskor meg olyat álmodott, hogy velem volt egy nagy tömegben, de egyszer csak eltűntem mellőle, és keresni kezdett, de nem talált meg.. Én is hasonlókat álmodok, legutóbb azt álmodtam, hogy előttem flörtölt egy másik lánnyal. Ezek csak akkor jelentkeznek, amikor együtt alszunk. Nem rég lett álomfogónk, de nem hinném, hogy ennek köze lenne hozzá, pláne, hogy az álomfogónak pont hogy a rossz álmokat kéne "elűznie", nem pedig "vonzania". Szerintetek ez miért lehet? És mit jelenthet?

2015. febr. 10. 16:33
 1/2 Legoman ***** válasza:

Nagyon egyszerű a megoldása. :D

Ne szó szerint értsétek az álmotokat.

Szerintem azt jelenti, hogy:

Mint általában a kapcsolatokban eljön az az idő, amikor már úgymond unjátok egymást. Ha nem visztek valami többet az életetekbe, akkor vagy rosszul fogjátok érezni magatokat egymás mellett vagy pedig a kapcsolatnak vége.

Ez egy figyelmeztető álom volt, szóval ez csak, akkor fog megtörténni, ha tényleg nem változtattok, nem fejeztek ki semmit egymás iránt. Ne csak szó legyen, hanem érzés is. :)

2015. febr. 10. 17:50
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! :)

Van igazság abban, amit mondasz. Igazság szerint nem az a helyzet, hogy unjuk egymást, hanem, hogy nem bízunk eléggé egymásban, és emiatt nem jó a kapcsolatunk. Ezen kéne változtatnunk, vagy vége a kapcsolatunknak. Nem is gondoltam volna, hogy az álmok ennyi mindenre "felhívják a figyelmünket". :D :)

2015. febr. 10. 21:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!