Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Sziasztok, elég összetett a dolog, ugyanis 11 éves voltam mikor a mostohaapám elkezdett molesztálni és 13 éves múltam mikor szólni mertem anyunak, addig a mostohaapám folyamatosan fenyegetett hogy ha szólok anyunak akkor a két húgomat is bántani fogja. Nem akartam hogy nekik bajuk essen így nem szóltam, azonban mikor 13 múltam kezdtem kikerekedni, már nem voltam olyan lapos mint addig, folyamatosan takargattam magam de az nem sokat ért. Egy este, mikor anyu kresz tanfolyamra járt a mostoha apám majdnem megerőszakolt. Mai napig nem tudom hogyan , de sikerült ellöknöm magamtól és elszaladtam otthonról. Faluban laktunk így ismertem utakat ahol senki nem lát meg, elindultam anyu elé. Útközben találkoztunk és elmondtam neki mindent. Feljelentettük de utána anyu visszavonatta velem a feljelentést mert azt mondta hogy csak meghurcolnának, és mindenki tudna a dologról. Utána anyu visszafogadta a pasit és engem már nem bántott ezzel szemben anyut folyamatosan verte, mindig részegen jött haza és akkor garantált volt a balhé de ennek ellenére anyu nem hagyta ott egészen addig a napig míg el nem tört 3 bordája. Akkor eldöntötte hogy megszökünk. Ez sikerült is , Pestre szöktünk, anya otthonba kerültünk majd egy csellel a pasi megszerezte a címet és utánunk jött. Még az anyaotthonba is betört és fojtogatta anyut de ő akkor sem szólt az intézmény vezetőnek.

Onnan is szöknünk kellett ami már sikeres volt, majd később kaptuk a hírt hogy börtönben van így nyugodtan éltük életünket. Viszont pár hete anyu hívott hogy felhívta őt de csak nevetett. Én már nem élek anyuékkal, ők leköltöztek vidékre, én Pesten maradtam párommal és kislányommal. Mióta anyu szólt majdnem minden éjjel van egy álmom amiben ez a pasi szerepel, mindig más, de mindig bánt, meg üt mire én megölöm. Megfojtom, leütöm, vízbe lököm stb...

Így el is érkeztünk a tegnap álomhoz ahol egyszer csak megjelent a lakásunkba, elakarta venni a kislányom mire én megfogtam egy kést és leszúrtam. Jó nagy kés volt és szinte éreztem ahogy egyre inkább beljebb siklik a testében. Majd megforgattam a kést és kihúztam. Ő a sebre tette a kezét és nevetni kezdett majd annyit mondott hogy még visszatér és eltűnt.

Mit jelenthet ez az álom, lehet hogy így az álmaimban élem ki a gyűlöletemet? Én azt hittem tovább léptem az elmúlt években nem is gondoltam rá. De most hogy újra feltűnt csak utálatot, gyűlöletet, undort és félelmet érzek iránta. Félek hogy egyszer csak összetalálkozok vele a városban és elölről kezdődik a szenvedés. Ha ilyen álmom van mindig felriadok mikor megölöm vagy eltűnik, néha sírva ébredek. Párom tudja hogy rémálmaim vannak mert néha ő is felriad, sokszor én ébresztem fel hogy öleljen át... nem akarok kikészülni..

Köszönöm annak aki végig olvasta és annak is aki válaszol.

2015. febr. 9. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:
55%

Nem kell félned. Az a szemét már nem bánthat téged.

Őt a 06-os üstbe fogom rakni, ha tanúskodsz ellene :P

2015. febr. 9. 14:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Kamu ez a barátok közt ben volt
2015. febr. 9. 14:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Persze, kedves 2-es válaszoló, ha veled történne ez akkor is biztos azt mondanád hogy kamu?

itt kérek meg mindenkit hogy csak olyan válaszoljon aki értelmesen tud hozzá szólni a kérdésemhez.

Köszönöm

2015. febr. 9. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!