Mit jelent? Jelent egyáltalán valamit?
Figyelt kérdés
Van egy fiu suliba akit szinte mindennap látok,eddig úgy voltam vele hogy nem keritek neki nagy szerepet nem is tartottam helyesnek. Viszont az elmúlt egy hètben egyre jobban megtetszett viszont ő elèg undorral nèz rám, ma azt álmodtam hogy arconpuszilt es nagyon ellenszenves voltam de mepègis engedtem neki. Van egyáltalán èrtelme ennek?2015. jan. 31. 11:51
1/1 anonim válasza:
Igazából sokan ráordítják a másikra, hogy átlagos. Mert van egy sztereotípiájuk a szépről.
De igazából velem is volt már olyan, hogy ha jobban megfigyeltem egy olyan embert, akit "átlagosnak" mondanék, sokkal szebbnek tűnt, mint egy olyan, akit elsőnek szépnek.
Mellesleg meg az is fiú. fiúból van.
Nem kell hozzá perverznek lenned vagy nimfománnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!