Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az álmok jelentésének van...

Az álmok jelentésének van valami köze az emberi természethez?

Figyelt kérdés

Olyan álmom volt, amit álmomba se gondoltam volna hogy megtörténik.

Sima emberként tudtam nagyokat ugrani, meg az ellenség is aki meg akart ölni. Nem rémálomnak éreztem, hanem lets 4 fun.

Egy nem tudom milyen városban menekültem valami elől nagyokat ugrálva, aki ilyen pörgő kés szerűséget (mindkét vége éles volt) dobált felém frizbiként, ami nem talált el egyszer sem...viszont olyan erős volt hogy ha a körülöttem levő épületeket találta el, azok romba dőltek.

Ez ment sokáig...majd egyszer találtam egy biztonságos helyet...ahova nem tudom hogy kerültem, majd elém került az ellenség, én meg nagyon magasra ugrottam... majd rá a fejére...és egészen a föld közepéig nyomtam lefele...aztán én visszajöttem, és amikor felértem, ki volt virágozva a város.

2015. jan. 27. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:
En is szoktam ilyen repulos ugralos dolgokat almodni,igazabol sokat nem jelentenek nem kell ebbe sok mindent belekepzelni.
2015. jan. 27. 12:26
 2/4 anonim válasza:
Az emberi agy néha azokat képeket adja elő, amire az ember maga is vágyik, vagy amitől maga is tart. Van mikor olyasmiről álmodsz, amitől félsz, vagy amit szeretnél csinálni, vagy amire vágysz. Ezek többféleképpen jelenhetnek meg. Jelentéstartalmuk viszont minimális.
2015. jan. 27. 14:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyerek és fiatal koromban rengeteget repültem. Most arról nem írok,hanem: A valóságban drót keritésünkön kívül tarló volt. Álmomban ezen mentem.Egyszer azt látom egy kígyó fekszik előttem keresztbe. Megijedtem. Megtorpantam .Egyszer álló helyzetből akkorát ugrottam,hogy talán az égig föl.A kígyón túl értem földet. Még ezen a nyáron elütött az autó. Nyílt combcsonttörés,,más sérülés. Kórház,két hét eszméletvesztés.
2015. jan. 27. 15:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyszer aztán beugrott:Nem maradtam az égben,azaz nem haltam meg.
2015. jan. 27. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!