Akárhány emberi arcot lát valaki álmában, azok mind valós emberi arcok. Az agy nem tud kitalálni új arcot?
Figyelt kérdés
Szerintem lehetetlen hogy az ember álmában kitaláljon egy új arcot, olyan lenne mintha teremtene egy embert.Aki lát ismeretlen embereket , az is csak a tudatos énjének ismeretlen, mert a tudatalattijában elraktározódtak azok az emlékek, amikor azzal az emberrel akár csak futtában találkozott.2013. szept. 4. 18:44
1/4 anonim válasza:
AZ agynak csak olyan szerepe van mint a radiokeszuleknek : veszi a hullamokat, vibraciokat - vagyis nem az agybol pattannak ki a gondolatok, elkepzelesek.
A kepzelet hatartalan: barmit kitalalhat, lasd a kepzomuveszeket.
2/4 anonim válasza:
nem látom miért ne találhatna ki az agy új arcot. egy új asztalt is kitalálhatok, akkor arcot miért ne lehetne. ha nagyon megerőltetem magam ébren is tudok gondolni egy még nem látott emberi arcra. különböző jegyeket kever össze gondolom.
3/4 hunbula válasza:
Én esküszöm hogy azokat a szörnyű arcokat nem láttam még sehol. Arra emlékeznék... :(
4/4 anonim válasza:
Ébren elképzelt arcokat is láthatsz álmodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!