Álmomban egy barátomat kéz és láb nélkül láttam, csak egy emberi torzóként, ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Mint mindig mosolygott rám mikor meglátott, mintha nem is lenne semmi baja, és mindent csinált úgy ahogy eddig, úgy ahogy tudott. Első látásra meglepődtem, de hipp-hopp hozzászoktam, és elfogadtam, nem is törődtem vele, még segítettem is neki felülni, meg ilyenek.. Csak amikor felkeltem, akkor volt nagyon fura érzés... Valaki ezt meg tudná nekem fejteni?#torzó #kéz és láb nélkül
2013. nov. 29. 23:22
1/2 Ádámfestő válasza:
Vendéglátós vagy, és a törzsvendéged lett.
2/2 anonim válasza:
Hogy a végtagjait démonok szálták meg, neked kell megszabadítanod a démonoktól, különben átveszik felette a hatalmat, és ki tudja hány embert fog megölni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!