Mit jelenthet ez az álom?
Röviden:Egy pasit megcsókoltam, utána rákérdeztem hogy nincs e kedve eljönni hozzám. Visszautasított.
Ja, és azzal a pasival álmodtam aki nekem nagyon tetszik.
Mit jelent ez?
Akkor meg minek álmodik az ember, ha nincs jelentésük. Igen is van jelentése, még ha apró cseprő kis jelentése is van.
Egyébként szerintem ezt jelenti:
A valóságban nincs elég bátorságod ahhoz, hogy odamenj valakihez, aki tetszik neked.
De persze az is lehet, hogy odamész, de elrontod a dolgokat. :)
Utalhat az álom, kevéske önbizalomhiányra vagy félénkségre. :)
Nem utal semmire, ez belemagyarázás... annyira utálom, amikor jön egy ilyen babonás ember, és hazugságokkal tömi a másikat, az meg elhiszi...
Ne vedd magadra, de az álom az nem ezotéria, hanem tudomány, biológia. Az agyad úgy pihen, hogy összesíti a napközben vagy a közelmúltban történt eseményeket, újra levetíti, rendszerezi, és ezt te álomként éled meg. Ha megnézel egy horrorfilmet alvás előtt, és napközben sokat ugróköteleztél, akkor egy nagy ugrókötél fog üldözni álmodban, és az égvilágon semmi jelentése nem lesz. Ez már nem a 19. század, könyörgöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!