Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Egy tavas, sziklás,erdős helyen vagyok, egy kőből épitett hid végéről csodálom a tájat valakivel, de nem látom, hogy kicsoda, mert nem néztem rá, csak fekete volt a haja es fekete ingben volt. Ez után a vizben leltem magam, a tó széle egy nagyon magas kőfalból állt rajta egy kicsi létrával, arra fele mentem a vizben,pedig a vizben nem ért le a lábam. Oda értem és ott volt egy ismerősöm és egy másik férfi,őt nem ismertem, veszekedni kezdtünk majd ő elment, ott maradtam az ismerősömmel, egymásra néztünk aztán én egyből valahogy elengedtem a kis létrát amibe fogózkodtam és egyre mélyebbre merültem majd mikor láttam, hogy egyre jobban méllyülök feladtam és engedtem hogy merüljek, aztán hallottam egy hangot ami folyton azt mondta halkan és nagyon meggyőzően, hogy "Ne add fel, nincs vége, harcolj, ne add fel!!!" És ekkor kinyitottam a szemem és gyorsan felúsztam a felszinre és láttam, hogy egyre feljebb kerülök és kijutottam a felszinre. Aztán azon kaptam magam, hogy fenn vagyok a kőfal tetején és a létra a tetejétől az aljáig ért ahol már a viz volt. Ott volt az ismerősöm is, egymásra néztünk es csodáltuk a tájat a kőfalról, a kőfal másik oldalán egy erdős,virágos, sziklás hely volt és az után pedig egy füstös város. Aztán a vizben voltunk újra mindketten, fogóztam a létra utolsó fokába, az ismerősöm mondott valamit, azthiszem, hogy ússzak el vele, de nem mentem és ő arccal a vizbe lassan elúszott és nem láttam többé én pedig szomorú voltam miatta de ott maradtam. Ennyi..:)

2015. jan. 25. 10:51
 1/2 anonim ***** válasza:
semmit.
2015. jan. 25. 12:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Miért lenne egy álomnak jelentése?
2015. jan. 25. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!